mostovoj 44 Posted April 20, 2012 Dobar dan..... Moja odluka je pala : Robert od 1.maja više ne kladi !!! Svima koji klade želim puno puno sreće!!! Lp Ajmo opet. Kladi 1.25 Ne kladi 3.80 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 20, 2012 rekla-kazala Robi će od prvog maja sve po starom i još jače Ma nema me, jbg, poso, etc..Malo ulovim hokej, malo ne..Al sve polovim, tako da ništa nisam propustio. Nema ni tebe prečesto koliko sam vidio u proteklim topicima Mrtvilo ovde, samo slusam dobar dan i laku noc, a to nikog ne interesuje Nego uhvatile tebe neke sojke pod svoje pa ti neda da vise petljas po kladionicarskom forumu Pozdrav svima! Ima li danas kakva dojava, Stefane? Zeljno te iscekujemo.... Izgleda da ga je ona dojava deprimirala, a mozda je i izgubio uzinu za celu nedlju pa sad se bavi negde radnim akcijama Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted April 20, 2012 Radije zovem cure na piće i možda nešto više....i možda imam nešto od toga.....imamo kratki život pa treba dobro iskoristiti...:)) Malo prije sam zezao...... Dosta mi je svega...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 20, 2012 Radije zovem cure na piće i možda nešto više....i možda imam nešto od toga.....imamo kratki život pa treba dobro iskoristiti...:)) Malo prije sam zezao...... Dosta mi je svega...... mislis ovako nekako, ne pijem ne pusim ne drogiram se ne kladim se i volio bi promijenit nacin zivota Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 20, 2012 mislis ovako nekako, ne pijem ne pusim ne drogiram se ne kladim se i volio bi promijenit nacin zivota Ili ono: Ne pijem , ne pušim i ne psujem...o jebote upade mi pljuga u pivo Nego sta nam je davorom, izgleda da se okanio kladionice i poceo uciti Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 20, 2012 Dosta mi je svega...... ..nemoj samo da te čitamo uskoro u nekoj crnoj kronici,tipa prokockao cjelu imovinu i presudio sam sebi a za sobom ostavio troje djece bez krova nad glavom!! Mrtvilo ovde, samo slusam dobar dan i laku noc, a to nikog ne interesuje ..zaboravio si dobro jutro!! ..btw ja sam u tolikoj gužvi i da mi dan traje 50 sati bilo bi mi premalo,trenutno sam u fazi seljenja,sređivanja stana i tako dalje..a za sve ostalo tu je mastercard!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted April 20, 2012 Ajmo opet. Kladi 1.25 pada kvota na @1.10 Ne kladi 3.80 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted April 20, 2012 Pozdrav svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted April 20, 2012 pozdrav do sutra Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted April 20, 2012 sutra ofanziva Quote Share this post Link to post Share on other sites
warmonger696 0 Posted April 20, 2012 Pozdrav svima i ugodan nastavak večeri Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted April 20, 2012 Braga igraca vise ,oni bez jednog a domaci bez dva igraca ovo mozda ide u prelaz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 20, 2012 ..nemoj samo da te čitamo uskoro u nekoj crnoj kronici,tipa prokockao cjelu imovinu i presudio sam sebi a za sobom ostavio troje djece bez krova nad glavom!! ..zaboravio si dobro jutro!! ..btw ja sam u tolikoj gužvi i da mi dan traje 50 sati bilo bi mi premalo,trenutno sam u fazi seljenja,sređivanja stana i tako dalje..a za sve ostalo tu je mastercard!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted April 20, 2012 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites