drakula 0 Posted April 21, 2012 pozdrav ekipa Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 21, 2012 Pozdrav svima! Nakon Newcastla, Sirokog, Blackburna i Stockporta, jos veceras pobjeda Barce uz 3 gola na tekmi, za solidan dobitak.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted April 21, 2012 pozdrav svima Pozdrav svima! Nakon Newcastla, Sirokog, Blackburna i Stockporta, jos veceras pobjeda Barce uz 3 gola na tekmi, za solidan dobitak.... gdje nađe najveći zicer ja često uvežem double: pobjedu Želje i poraz Sarajeva QPR 1-0, skupljaju se bodovi za opstanak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted April 21, 2012 Prošao Newcastle 1/1 na dva takmičenja... Pozdrav svima do sutra, odoh raditi... Laku noć! Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted April 21, 2012 Gg3+prosao na Barsa- Real ali nije bas Real morao da vodi Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted April 21, 2012 Real sa pobjedom do nove titule kao i moj Željo Quote Share this post Link to post Share on other sites
raca988 0 Posted April 21, 2012 Ode naslov nažalost Quote Share this post Link to post Share on other sites
warmonger696 0 Posted April 21, 2012 Odličan dan za kladionice...vjerojatno još uvijek zbrajaju profit Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 21, 2012 Pozdrav svima! Nakon Newcastla, Sirokog, Blackburna i Stockporta, jos veceras pobjeda Barce uz 3 gola na tekmi, za solidan dobitak.... Ne dade se do kraja zaokruziti jedan uspjesan dan... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 21, 2012 Ne dade se do kraja zaokruziti jedan uspjesan dan... Ja se ne kladim vec sest mjeseci pa mi dani zavrsavaju bez gubitaka. Izuzetak je bilo ono kad je trebalo uloziti nagradu na Bwinu. Laku noc svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted April 21, 2012 Odličan dan za kladionice...vjerojatno još uvijek zbrajaju profit Bilo je danas svega i svačega na kladionici. Austrija Beč, Kiel .... No, sutra je novi dan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 21, 2012 Baš mi je drago zbog Reala,Ronaldo konačno utišao Messija i njegovo dosadno društvo!! Bilo je danas svega i svačega na kladionici. Austrija Beč, Kiel .... Kud baš Kiel,Zagreb se ne smije podcjenjivat na domačem terenu..to maltene kao da si igrao kontra Hrvatske u rukometu na domacem terenu!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 21, 2012 Odličan dan za kladionice...vjerojatno još uvijek zbrajaju profit A kad to nisu zbrajali kintu, ma uvek Baš mi je drago zbog Reala,Ronaldo konačno utišao Messija i njegovo dosadno društvo!! Kud baš Kiel,Zagreb se ne smije podcjenjivat na domačem terenu..to maltene kao da si igrao kontra Hrvatske u rukometu na domacem terenu!! X, jel moguce? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 21, 2012 ebeni Capsi jos ce i proci Bruinse Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 21, 2012 (edited) p humber perfect game protiv marinersa ebeni Capsi jos ce i proci Bruinse moze li Pitsburgh do preokreta? ako slijedecu dobiju pa izjednace seriju mislim da ce u sedmoj utakmici razvaliti Flajerse... jednostavno ce poginut samo da ne izgube ako stignu na 3:3 Da Real sa pobjedom do nove titule kao i moj Željo Ja se ne kladim vec sest mjeseci pa mi dani zavrsavaju bez gubitaka. Izuzetak je bilo ono kad je trebalo uloziti nagradu na Bwinu. Laku noc svima Tako treba Baš mi je drago zbog Reala,Ronaldo konačno utišao Messija i njegovo dosadno društvo!! Kud baš Kiel,Zagreb se ne smije podcjenjivat na domačem terenu..to maltene kao da si igrao kontra Hrvatske u rukometu na domacem terenu!! F*ck Barca. J*beš i Real, al Barce mi je već PK Edited April 21, 2012 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites