rockytomas 15 Posted April 22, 2012 dobro jutro , danas ne moze biti gore od juce Quote Share this post Link to post Share on other sites
raca988 0 Posted April 22, 2012 Dobro jutro! Danas treba popravit lošu subotu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
warmonger696 0 Posted April 22, 2012 Dobro jutro...sretno nam danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 22, 2012 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted April 22, 2012 losije od juce sigurno ne moze danas se vise baziram na golove pa nek da ko hoce kod Norvezana druga liga , Ajax , Psv ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
LeftWing8 0 Posted April 22, 2012 Pa jučer je bio sasvim solidan dan... Zagreb neriješeno, Real osvojio prvenstvo... di ćeš bolje... Sretno svima danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 22, 2012 losije od juce sigurno ne moze danas se vise baziram na golove pa nek da ko hoce kod Norvezana druga liga , Ajax , Psv ... Pa jučer je bio sasvim solidan dan... Zagreb neriješeno, Real osvojio prvenstvo... di ćeš bolje... Sretno svima danas! Jel vi pričate o istom danu. ? Meni nije bio loš . Dva pogotka i jedan promašaj . Sve u svemu mali plus. Za danas svašta ima, al nema ništa. Što bi reko Đole Balašević - "sve je imao, ništa imo nije" Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 22, 2012 Izvinjavam se na mojoj nekulturi i nevaspitanju, malo pre sam zaboravio da vam poželim dobar dan, pa zato Dobar dan, Dobar dan!!! Da iskoristim vreme pa i za kasnije: Dobro veče! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted April 22, 2012 dobar dan!!! sretno svima danas!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 22, 2012 Jel vi pričate o istom danu. ? Meni nije bio loš . Dva pogotka i jedan promašaj . Sve u svemu mali plus. Za danas svašta ima, al nema ništa. Što bi reko Đole Balašević - "sve je imao, ništa imo nije" i meni je na kraju dana bio plus... jest da sam popado tri cetri listica al jedan je uetio koji je sve to popravio Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted April 22, 2012 dobro jutro , danas ne moze biti gore od juce Nadam se da je ono juce nesto najgore ikada dobar dan kockarcine Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 22, 2012 Jao Manchestera.....ko je gori City ili United? tezak odgovor Quote Share this post Link to post Share on other sites