c4nton4 20 Posted April 22, 2012 Nisam evo gledam neki film na tv-u Mučke kučke 8? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 22, 2012 Mučke kučke 8? Terminal Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 22, 2012 Terminal Ja baš neki dan gledao Romancing the stone. Ništa novo ne valja, a ovo je legendarno naivna avantura iz 80ih uz koju se odrastalo Ovih dana vjerovatno pogledam i Joe protiv Vulkana Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 22, 2012 Ja baš neki dan gledao Romancing the stone. Ništa novo ne valja, a ovo je legendarno naivna avantura iz 80ih uz koju se odrastalo Ovih dana vjerovatno pogledam i Joe protiv Vulkana Igras li sta za pare ovih dana Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted April 22, 2012 Pazi zeznato je to tekma, sta god da stavis neces mnogo pogresiti veceras, ili 1X, ili X2 Ja imam na jednom listku 1X cisto zbog nekih stvari, ali ne zato sto mislim da je bolja ekipa, vec da ce ih ukenjati veceras pred svojom publikom i zavrsiti seriju. X stavljam obavezno jer lako moze otici u produzetke. Dobi Phila seriju 4:2 Odigrao sam Under 5,5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 22, 2012 Igras li sta za pare ovih dana Okladio se par puta. Uzeo 250 € i sinoć ih vratio kladionici Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 22, 2012 Okladio se par puta. Uzeo 250 € i sinoć ih vratio kladionici To je kod mene stalno, sve im vratim. ne valja mi politika kladjenja Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 22, 2012 Okladio se par puta. Uzeo 250 € i sinoć ih vratio kladionici Zasto si ih vratio? Postenjacina? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 22, 2012 danas me Rapid zajebo za 200€ dobitka. Zasto si ih vratio? Postenjacina? Nisam mogao uzet pare poštenim kladionicama Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 22, 2012 Lyon gubi, sunce ti poljubim jebeno ne verujem vise, odoh da gledam film, kladionicu u budzak Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 22, 2012 Lyon gubi, sunce ti poljubim jebeno ne verujem vise, odoh da gledam film, kladionicu u budzak Večeras će se raspucat Capsi i Bruinsi. Šta čekaš Lyon? 0:2 Lorient. Koja rupetina u obrani Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted April 22, 2012 budi se lion.. 1-2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 22, 2012 gledam par Liverpul - WBA i govorim sebi da nece biti kec i ne odigram ga al nije mi jasno zasto ne odigram X2 i tako jos dva tri para gdje su prosle ekstra velike kvote... Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted April 22, 2012 gledam par Liverpul - WBA i govorim sebi da nece biti kec i ne odigram ga al nije mi jasno zasto ne odigram X2 i tako jos dva tri para gdje su prosle ekstra velike kvote... upravo to se i meni dogodilo sa mancesterom i milanom Quote Share this post Link to post Share on other sites