c4nton4 20 Posted April 23, 2012 Znali neko kad ce UNIBET isplatiti nagrade???? Najvjerovatnije nikad. Unibet je totalno njesra od klade Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted April 23, 2012 sretno sa dugovima, kad pijemo kaffu? Kad budes slobodan zvrcni pa da pijemo kafu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 23, 2012 Meni Expekt duguje 20€, 60€, 50€, Unibet 15€ i Bwin 10€ pa nikom nista zali se UEFI al dobro si reko, na kraju ce bit nikom nista Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted April 23, 2012 pozdrav svima. opet kisa Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted April 23, 2012 Najvjerovatnije nikad. Unibet je totalno njesra od klade nemoj tako, meni stric radi na salteru Unibeta Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 23, 2012 nemoj tako, meni stric radi na salteru Unibeta I moj radi. Možda se i znaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted April 23, 2012 jel ko primjetio da je na Barcelonu 1 @ 1.25 protiv Chelsea polufinale Lige Prvaka Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted April 23, 2012 bolja je opcija da oba ne daju gol na Barcelona - Chelsea @ 1.80 Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted April 23, 2012 Kad budes slobodan zvrcni pa da pijemo kafu ima moj (Eurosong) broj pa zoviiii Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 23, 2012 Dobar dan ! Znali neko kad ce UNIBET isplatiti nagrade???? To neznaju ni oni iz Unibeta, a kamoli mi. jel ko primjetio da je na Barcelonu 1 @ 1.25 protiv Chelsea polufinale Lige Prvaka Napred Čelzi!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
warmonger696 0 Posted April 23, 2012 danas tolko dobra ponuda da normalan par ne mogu naći Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 23, 2012 Najvjerovatnije nikad. Unibet je totalno njesra od klade Kako gdje. Ja imam odlicno iskustvo sa Unibet-om. Dobio sam nekoliko bonusa na drugim forumima i sve je bilo isplaceno veoma brzo. Nikad mi nece biti jasno kako na nekoliko foruma, koji imaju iistog sponzora, a isplate nidje veze. Neki brzo isplate, a neki skoro pa nikad. E sada da li je do foruma ili sponzora, to mi je upitnik. Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted April 23, 2012 Kako gdje. Ja imam odlicno iskustvo sa Unibet-om. Dobio sam nekoliko bonusa na drugim forumima i sve je bilo isplaceno veoma brzo. Nikad mi nece biti jasno kako na nekoliko foruma, koji imaju iistog sponzora, a isplate nidje veze. Neki brzo isplate, a neki skoro pa nikad. E sada da li je do foruma ili sponzora, to mi je upitnik. znači ti si taj Unibetov špijun ovdje koji smiruje pobješnjelu masu nezadovoljnih osvajača nagrada? Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted April 23, 2012 Dobar dan kockarcine Quote Share this post Link to post Share on other sites