Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

23.04.2012.

Recommended Posts

Monday, April 23

Ewing M. Kauffman Stadium,( Kansas City, Missouri )

 

02:10, Kansas City Royals-Toronto Blue Jays(Money Line), tip:Kansas City Royals, @1.971, Pinnacle, 6/10 :nije:

 

Večeras se na Kauffman stadionu u Kansasu igra četvrti meč u seriji između domaćih Royalsa i gostujućih Blue Jaysa....

Gosti su odneli sve tri pobede u seriji iako je od ta tri meča domaćin mogao izaći kao pobednik u dva meča i sinoć u porazu od 5-3 imali su samo jedan loš inn. gde su primili 4 rana.

Royalsi imaju jako loš skor 3-12 iako po meni nikako nisu tako trebali da prođu jednostavno su mnoge mečeve gubili pomalo i nesrećno. Startovali su sezonu sjajno sa pobedom nad velikim favoritima Angelsima u seriji od 2-1 dabi potom izgubili seriju od Oaklanda 2-1 iako su i tu trebali dobiti i kući se vratiti sa sjajnih 4-2 ali je na zadnjem meču na zatvaranju meča klozer Broxton užasnom kontrolom lopte dobijeni meč pretvorio u poraz.Nakon toga poraz u seriji sa Clev. gde je u svakom meču bio jedan loš inn. sa puno ranova, sledeća serija sa Detroitom i sva tri poraza a isto tako su mogle biti i tri pobede jel su svi mečevi bili neizvesni i dva su izgubili sa poenom razlike dok su jedan izgubili sa 3-1 iako su i tu imali velike šanse za preokret u meču gde je startovao Verlander jel su imali u 9 inn. pune baze ali se Verlader izvukao. I već pomenuta zadnja serija sa Tor. jednostavno sve šanse su propuštali mnogo nesrećnih poraza je uzrokovalo katastrofalnom serijom od 10 vezanih poraza od toga čak 9 kući.

Već sam dosta puta pominjao da je jako teško jednom timu da pobedi sve mečeve u seriji i to posebno na gostovanju i kad je serijaod 3 meča a posebno kod dugih serija od 4 utakmice uz sve mora i ovaj loš niz Royalsa da se prekine mislim da je večeras idealna prilika za to jer večeras će na brdašcu imati prvog pičera u rotaciji koji je dosad pokazao sjajne partije.

Za Royalse na moundu će stojati Bruce Chen LHP | Record: 0-1 | ERA: 2.00 Veoma iskusni(34 god.) pičer koji iako u karijeri nema sjajnu statistiku 60-59 4.48 ERA ali ne i tako lošu sobzirom da je igrao veći deo 14 godišnje karijere u slabijim ekipama. Ali zadnje dve sezone baca mnogo bolje.Ovu sezonu je otvorio fenomenalno iako još nema win na sava tri meča je bacao odlično čak je protiv L.A.A. koji imaju jako dobre udarače odbacao savršenih 6 inn. gde je dopustio samo 3 hita. Na 3 meča je dozvolio samo 4 rana i što je veoma bitno imao sjajnu kontrolu lopte sa samo 2 BB i čak 14 SO I dozvolio samo jedan HR na 3 meča.. Iako Toronto ima dobre hitere mislim da bi mogao imati dobar meč jer čak trojici odličnih udarača Toronta ne odgovara Levoruki pičer.Uz to Chen ima sjajnu statistiku protiv Toronta u karijeri 4-2 2.87 ERA.

Sa druge strane dosta dobar start Toronta koji ima 9-6 i sa Yenkijima dele prvu poziciju iako imaju dosta dobar tim ipak mislim da još nisu toliko kvalitetni da bi se uključili u borbu za pley of ali videćemo..

Večeras na moundu za Toronto stoji Brandon Morrow RHP | Record: 0-1 | ERA: 4.50 Iako je otvorio dobro sezonu protiv Indiansa bez rana slede dva jako loša meča prvo protiv Bal. 4 rana dabi protiv Tampe bio užasan sa čak 6 ranova. Iako ima materijala da bude daleko bolji od prikazanih partija nikako da ustali formu. Igra od sjaja do očaja jednostavno nevolim takve pičere. Ni u karijeri nema sjajnu statistiku 29-31 4.37 ERA. Iako je karijeru počeo kao riliver potom i kao klozer u Marinersima nije se nikako snašao na toj poziciji. Dok je kako je prešao u Tor. ustalio se na poziciji startera ali ne sa previše uspeha. Dok u karijeri protiv Royalsa ima jako lošu statistiku 2-4 5.33 ERA. Verujem da bi mogli domaći hiterio da ga dohvate jel dosada u sezoni nema sjajnu kontrolu lopte gde ima skoro isti broj BB 7 dok SO samo 9 uz to na tri meča je dozvolio čak 6 HR...

Jednostavno mislim da je večeras lepa prednost u pičingu na strani domaćina mnogo bolja forma Chena u odnosu na Morowa koji je u silaznoj putanji uz sve odlične partije Chena protiv Tor. u karijeri a nasuprot tome Morow jako loše partije protiv Royalsa ima u karijeri naravno to može biti i psihološko opterećenje za njega. Uz to mislim da domaćin večeras ide sa najjačim lineupom jer su sutra slobodni dok Tor. iako ima kvalitetnijih udarača mislim da bi večeras lako mogli da odmaraju neki od njih Lind vrlo verovatno pošto mu ne odgovara LHP bacač a možda i Rasmus koji je u sjajnoj formi ali kojem takođe ne odgovara Levoruki pičer pa možda i prva zvezda Bautista koji igra non stop pa ga menadžer možda odmori pošto već sutra Torontu predstoji bitna serija protiv diviziskog rivala Baltimora siguran sam da bar jedan od ove trojice neće nastupati večeras a možda i dvojica...

Možda i grešim u proceni večerašnjeg meča ali mi se čini da Royalsi večeras imaju lepu priliku za trijumf.

Uzimam konačnu pobedu Royalsa..... Posted Image

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Monday, April 23

Citi Field (Flushing, NY)

 

22:10, G1 New York Mets-G1 San Francisco Giants(Money Line), tip: San Francisco Giants, @1.649, Pinnacle, 7/10 :uredu:

 

 

Večeras se u New Yorku sastaju domaći Metsi i gostujući Giantsi...

Radi se o trećem meču u seriji koji je sinoć odložen zbog kiše i večeras su na programu dva meča to jest dupli program!!!!

Meni se sviđa ovaj prvi meč kako zbog pičing mečapa tako i zbog sastava timova koji su prijavljeni za meč.

Metsi su startovali sasvim solidno 8-6 iako nemam o njima visoko mišljenje da mogu nešto značajnije da učine ove sezone no videćemo.

Večeras na moundu za njih ide Miguel Batista RHP | Record: 0-0 | ERA: 5.40 Pičer o kojem nemam sjajno mišljenje u 18 godišnjoj karijeri dosta skromna statistika 101-112 4.48 ERA Već na zalasku karijere sa 41 god. Ovo mu je prvi start ove sezone u kojoj je igrao kao riliver sa dosta lošom statistikom. Mislim da ni večeras nemože pružiti sjajnu partiju.

Najavljeni sastav Metsa -

 

1. Kirk Nieuwenhuis (L) CF

2. Daniel Murphy (L) 2B

3. David Wright ® 3B

4. Lucas Duda (L) RF

5. Ike Davis (L) 1B

6. Josh Thole (L) C

7. Ruben Tejada ® SS

8. Mike Baxter (L) LF

9. Miguel Batista ® P

 

U timu nema sjajnog LF J. Bay i CF S. Hairstona što mi se sviđa jel bi to trebalo da ipak koliko toliko olakša posao pičeru S.F.

 

Sa druge strane Giantsi kojisu takođe solidno startovali 7-7 odnos pobeda i poraza.

Večeras za njih na moundu stoji prvi starter i najveća zvezda tima Tim Lincecum RHP | Record: 0-2 | ERA: 10.54 koji je na veliko iznenađenje sezonu počeo katastrofalno gde je na csva tri meča bio propisno napucan ipak protiv ekipa koji imaju ipak dosta dobre udarače Ariz.,Colo.,i Filad.... ali to naravno nije opravdanje ima sasvim dobru kontrolu lopteali očigledno ne kvalitetan izbor pičeva njega i kečera jednosdtavno mora to da se promeni. Radi se o vanseriskom talentu dovoljno govori njegova godišnja plata $18,250,000. Ja sam upravo na prvom meču njegovom kada sam ga gledao 2007god. u njegovovoj debitantskoj sezoni upravo je bio meč sa Metsima odma sam video da je dečko ekstremno talentovan. Dovoljno je videti njegova priznanja do sada 2006: Golden Spike ,2008: NL Cy Young;NL Strike Out Leader ,2009: NL Cy Young;NL Strike Out Leader ,2010: NL Strike Out Leader ,,,

I njegova statistika u karijeri je sjajna 69-43 3.08 ERA Dosada je već odbacao 8 CG(ceo meč) i čak 5 SHO(ceo meč bez poena).

Njegov je očigledno problem psihički jel ako nekrene dobro obično pada dok ako otvori meč dobro bude sjajan nadam se da je konačno došao trenutak za jedan kvalitetan meč i 4 zaredom loš meč za njega bi bio stvarno previše!!!!

Najavljeni sastav Giantsa-

 

1. Angel Pagan (S) CF

2. Melky Cabrera (S) LF

3. Pablo Sandoval (S) 3B

4. Buster Posey ® C

5. Nate Schierholtz (L) RF

6. Brandon Belt (L) 1B

7. Emmanuel Burriss (S) 2B

8. Brandon Crawford (L) SS

9. Tim Lincecum (L) P

 

U jakom sastavu izlaze samo bez Haffa ali zbog njegovog lošeg AVG-ea nije neki hendikep i Giantsi su po sastavu pokazali da idu na ovom meču na pobedu nadam se i da će doći do nje.

Jednostavno iako u ne sjajnoj formi ogromna prednost na moundu za Giantse i ipak kvalitetniji sastav na meču će izvesti mislim da će to biti dovolhjno za pobedu!!!

Uzimam konačnu pobedu Giantsa.... Posted Image

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prijedlog današnjih Playoff NHL susreta (Pinnacle incl. OT).

 

01:00 - Ottawa Senators - New York Rangers - under 5.5 - 1.510 :uredu:

03:00 - Chicago Blackhawks - Phoenix Coyotes - Phoenix Coyotes over 2.5 - 2.090 :uredu:

 

Uspješan odabir! :crossfingers:

 

Tuto :14clover:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle).

 

01:05 - Texas Rangers - New York Yankees - under 10.5 - 1.645 :nije:

01:10 - New York Mets - San Francisco Giants G2 - San Francisco Giants +1.5 - 1.435 :uredu:

02:05 - Chicago Cubs - St. Louis Cardinals - 1st Halfs (5 innings) St. Louis Cardinals +0.5 - 1.658 :uredu:

02:10 - Kansas City Royals - Toronto Blue Jays - Kansas City Royals over 3.5 - 1.781 :nije:

02:10 - Milwaukee Brewers - Houston Astros - 1st Halfs (5 innings) under 4.5 - 1.649 :nije:

02:10 - Minnesota Twins - Boston Red Sox - Minnesota Twins +2.5 - 1.524 :uredu:

03:40 - Arizona Diamondbacks - Philadelphia Phillies - Arizona Diamondbacks +1.5 - 1.521 :uredu:

04:05 - Oakland Athletics - Chicago White Sox - 1st Halfs (5 innings) Chicago White Sox +0.5 - 1.621 :uredu:

04:10 - Los Angeles Dodgers - Atlanta Braves - Los Angeles Dodgers +1.5 - 1.463 :uredu:

 

Uspješan odabir! :crossfingers:

 

Tuto :14clover:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...