LeftWing8 0 Posted April 24, 2012 E ovako nekako će to izgledati... Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted April 24, 2012 hahaha odlicna slika, tako nekako ce i bit danas, zanima me samo koliko dugo ce izdrzat!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 24, 2012 hahaha odlicna slika, tako nekako ce i bit danas, zanima me samo koliko dugo ce izdrzat!! Ma dovoljno je 90 minuta, plus sudijsko vrijeme.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted April 24, 2012 Ma dovoljno je 90 minuta, plus sudijsko vrijeme.... Ako to uspiju skidam kapu Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted April 24, 2012 Tavriya - Metalurg Zainteresiralo me sto ste pisali o velikom padu koeficijenta pa sam malo trazio o cemu se radi, dobro da nisam prije to vidio inace bi popusio dobre pare Gosti su navodno protestirali jer je utakmica trebala biti odigrana prije mjesec dana, a nije zbog losih vremenskih prilika koji su unistili teren. Metalurg je trazio da se po pravilniku njima pripise 3:0 pobjeda jer su ovi zaduzeni za svoj travnjak i trebali su ga pripremit za utakmicu. Metalurg igra i polufinale kupa za vikend i to im je najvaznija utakmica sezone jer ih pobjeda vodi u finale i ako Shaktar dobije u drugom polufinalu, a za ocekivati je da oce onda idu u Europa Ligu sljedece godine. Ocekivao se B sastav (mlada ekipa) i na kraju su zahebali cijelu kladionicarsku populaciju, poslali seniorski tim i izvukli X, a kladionicama zaradili velike pare!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 24, 2012 hahaha odlicna slika, tako nekako ce i bit danas, zanima me samo koliko dugo ce izdrzat!! ma dobit ce ovo Barcelona veceras, samo je pitanje sa kolko razlike tj. da li ce im ta razlika biti dovoljna da prodju dalje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 24, 2012 Jesi čobanin. Neka su poduvali karu, al zato su uvjerljivo prvi svake godine I to je nesto biti prvi u konferenciji, Sharksi ispali isto sramno, postali su gomnjiva ekipa Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted April 24, 2012 dobro jutro svima potpuno se slazem sa tobom pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
warmonger696 0 Posted April 24, 2012 kako mi je drago da im je Chelsea stisnuo ovu golčinu...ajmo plavi Quote Share this post Link to post Share on other sites
LeftWing8 0 Posted April 24, 2012 hahaha odlicna slika, tako nekako ce i bit danas, zanima me samo koliko dugo ce izdrzat!! 30 minuta - dovoljno da ti prođe par na hazarderu mada imaju igrača manje mislim da sad idu još dva autobusa ispred gola Chelsea... Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted April 24, 2012 još se drži Chelsea - junaci Quote Share this post Link to post Share on other sites
LeftWing8 0 Posted April 24, 2012 još se drži Chelsea - junaci Quote Share this post Link to post Share on other sites
warmonger696 0 Posted April 24, 2012 jebeš klub kojem Torres daje gol Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted April 24, 2012 Bravo Chelsea. 2 gola s igračem manje.Od 0:2 do 2:2. :tzare: :tzare: Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted April 24, 2012 Bravo Chelsea. 2 gola s igračem manje.Od 0:2 do 2:2. :tzare: :tzare: Quote Share this post Link to post Share on other sites