Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

24.04.2012.

Recommended Posts

Prijedlog današnjeg Playoff NHL susreta (Pinnacle incl. OT).

01:30 - New Jersey Devils - Florida Panthers - 1st Period under 1.5 - 1.625 :uredu:

01:30 - New Jersey Devils - Florida Panthers - Florida Panthers +1.5 - 1.463 :uredu:

Uspješan odabir! :crossfingers:

Tuto :14clover:

Edited by Tuto

Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle).

01:05 - Baltimore Orioles - Toronto Blue Jays - over 8 - 1.586 :nije:

01:05 - Cleveland Indians - Kansas City Royals - Cleveland Indians +1.5 - 1.465 :uredu:

01:05 - Detroit Tigers - Seattle Mariners - 1st Halfs (5 innings) Detroit Tigers +0.5 - 1.433 :nije:

01:05 - Pittsburgh Pirates - Colorado Rockies - under 8.5 - 1.725 :nije:

01:10 - Cincinnati Reds - San Francisco Giants - San Francisco Giants +1.5 - 1.426 :nije:

01:10 - New York Mets - Miami Marlins - over 6.5 - 1.833 :nije:

01:10 - Tampa Bay Rays - Los Angeles Angels - under 9 - 1.581 :uredu:

02:05 - Chicago Cubs - St. Louis Cardinals - 1st Halfs (5 innings) St. Louis Cardinals +0.5 - 1.549 :nije:

02:05 - Texas Rangers - New York Yankees - over 9 - 1.654 :nije:

02:10 - Milwaukee Brewers - Houston Astros - Houston Astros +1.5 - 1.578 :nije:

02:10 - Minnesota Twins - Boston Red Sox - over 7.5 - 1.662 :uredu:

03:40 - Arizona Diamondbacks - Philadelphia Phillies - Philadelphia Phillies +1.5 - 1.435 :uredu:

04:05 - Oakland Athletics - Chicago White Sox - under 8 - 1.559 :uredu:

04:05 - San Diego Padres - Washington Nationals - 1st Halfs (5 innings) Washington Nationals +0.5 - 1.535 :uredu:

04:10 - Los Angeles Dodgers - Atlanta Braves - 1st Halfs (5 innings) Atlanta Braves +0.5 - 1.613 :uredu:

Uspješan odabir! :crossfingers:

Tuto :14clover:

Edited by Tuto

Tuesday, April 24

PNC Park (Pittsburgh, Pa.)

01:05, Pittsburgh Pirates-Colorado Rockies(Team Points), tip Pittsburgh Pirates Over 3.5, @1.885, Pinnacle :uredu:

Večeras se u Pittsburghu sastaju domaći Pirati i gostujući Rockiesi....

Domaćin ie startovao sezonu sa 6-9 što i nije tako loše sobzirom da su u početku sezone dosta neefikasni ali mislim da će se to promeniti nadam se već od večeras.

Ono što se meni sviđa na ovom meču je upravo poeni na Pirate Over 3.5 mislim da bi trebali probiti ovu granicu iz više razloga.

Ono što je presudno za moj tip je pičer gostiju jel večeras na moundu za Colorado će stajati Jamie Moyer LHP | Record: 1-2 | ERA: 2.55 veoma iskusni pičer koji baca čak 25 godina u MLB-u ali koji je odavno trebao da bude u penziji jeel ima neverovatnih 49 godina. Ni u karijeri iako ima veliki broj pobeda 268-206 4.23 ERA ali ne tako sjajnu statistiku. Dok je u zadnje dve sezone sa prosekom od skoro 5 ERA. nikad mi se nije sviđao forsira slajdere dok mu fasboll gotovo ni ne postoji jel lopticu baca jedva preko 80mph. Mislim da ako nebude imao sjajnu kontrolu da bi domaćin to trebao da iskoristi-

Pirati iako su sa slabom realizaciom poseduju perspewktivan mlad tim koji je pitanje momenta kad će proraditi iako je menadžer promešao malo napad večeras izlaze sa veoma jakom postavom najavljeni sastav Pirata-

1. Alex Presley (L) LF

2. Jose Tabata ® RF

3. Andrew McCutchen ® CF

4. Casey McGehee ® 1B

5. Neil Walker (S) 2B

6. Yamaico Navarro ® 3B

7. Rod Barajas ® C

8. Clint Barmes ® SS

9. Kevin Correia ® P

Verujem da mogu preko granice od 3.5 i igram Over na PIRATE......... Posted Image

Edited by Crni