Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Od danas počinje da važi pravilo zadnja 5 dana, koje glasi:

6. Pravilo zadnjih 5 dana .

a) ako je neko pre vas igrao bilo koju igru na golove , poene , bodove vi ne možete da igrate ništa od tog para što ima veze sa brojem golova, bodova, poena , ali možete sve ostalo.

b) ako je neko pre vas odigrao Konačan ishod, ili KI na poluvremenu , dvoznak , prelaz ili hendikep vi ne možete ništa od navedenog, ali možete sve ostalo.

c) Ako je pre vas već odigrano nešto iz tačaka 6a i 6b, vi možete da odigrae od tog para da igrate ko će biti strelac, broj žutih i crvenih kartona i slično

A što se tiče tabele, evo kako izgleda 5 dana pred kraj ovomesečnog takmičenja:

Posted Image

Dogovor oko postavljanja jednog para dnevno i dalje važi , osim za micha/lavfix , t.j za mene i za Mela. Razlog je sledeća tabela.

Posted Image

Edited by micha
Posted

Od danas počinje da važi pravilo zadnja 5 dana, koje glasi:

6. Pravilo zadnjih 5 dana .

a) ako je neko pre vas igrao bilo koju igru na golove , poene , bodove vi ne možete da igrate ništa od tog para što ima veze sa brojem golova, bodova, poena , ali možete sve ostalo.

b) ako je neko pre vas odigrao Konačan ishod, ili KI na poluvremenu , dvoznak , prelaz ili hendikep vi ne možete ništa od navedenog, ali možete sve ostalo.

c) Ako je pre vas već odigrano nešto iz tačaka 6a i 6b, vi možete da odigrae od tog para da igrate ko će biti strelac, broj žutih i crvenih kartona i slično

A što se tiče tabele, evo kako izgleda 5 dana pred kraj ovomesečnog takmičenja:

Posted Image

Dogovor oko postavljanja jednog para dnevno i dalje važi , osim za micha/lavfix , t.j za mene i za Mela. Razlog je sledeća tabela.

Posted Image

i vama bi mozda bilo pametnije da igrate po jedan i tako cuvate tu prednost... osim ako padnete a protivnik pogodi onda odigrate i drugi par pa da vratite izgubljeno :48thumbsup:

Posted

i vama bi mozda bilo pametnije da igrate po jedan i tako cuvate tu prednost... osim ako padnete a protivnik pogodi onda odigrate i drugi par pa da vratite izgubljeno :48thumbsup:

Tu si u pravu, ali recimo razmišljamo između dva , zašto ne postaviti oba_? .

Posted

Od mene za danas ovo :

Fudbal

Iran Pro Liga

Vreme: 14:00

Teraktor Sazi - Persepolis

Tip: 1

Kvota: 1.75

Kladionica: Expekt

Posted

cini se da nije uvijek sve tako zeleno, sinoc sam fulao :icon_mad:

Micha daj mi reci ako sam dan ranije igrao par, slijedeci dan mogu samo 1 igrat ili mogu 2 neovisno. Pitam jer ja sam do sad odigrao 20 parova a ono ekipa je odigrala puno vise, dal ja smijem zbog toga nadoknadit...tipa ako bi imao u subotu i nedjelju po 2 para?

Tnx stari!

Posted

Tu si u pravu, ali recimo razmišljamo između dva , zašto ne postaviti oba_? .

moze i ta varijanta, od dva valjda ce jedan proci jer vas dvojicu bas ide ovaj mjesec :48thumbsup: al ako je protivnik pao ja ne bi igro ni taj jedan, ko mi garantuje da cu ga pogodit :icon_biggrin:

Posted

cini se da nije uvijek sve tako zeleno, sinoc sam fulao :icon_mad:

Micha daj mi reci ako sam dan ranije igrao par, slijedeci dan mogu samo 1 igrat ili mogu 2 neovisno. Pitam jer ja sam do sad odigrao 20 parova a ono ekipa je odigrala puno vise, dal ja smijem zbog toga nadoknadit...tipa ako bi imao u subotu i nedjelju po 2 para?

Tnx stari!

MOj odgovor ti je u prvom postu za danas, možeš i po dva ako misliš da bi trebalo da prođu. Nemoj da se forsiraš pa da misliš da moraš da postaviš-. Sve piše u prvom postu .

moze i ta varijanta, od dva valjda ce jedan proci jer vas dvojicu bas ide ovaj mjesec :48thumbsup: al ako je protivnik pao ja ne bi igro ni taj jedan, ko mi garantuje da cu ga pogodit :icon_biggrin:

Niko zato ne garantuje, Evo sad će u Srbiji izbori i svi nešto obećavaju i garantuju da će biti bolje ako njih izaberemo, ali niko ne garantuje da ću sve što odigram na kladionici da pogodim :icon_biggrin:

Od mene za danas ovo :

Fudbal

Iran Pro Liga

Vreme: 14:00

Teraktor Sazi - Persepolis :uredu:

Tip: 1

Kvota: 1.75

Kladionica: Expekt

FT:4:1 :icon_razz: Novih 75 bodova za

:81Bet-Club_forum::68shablon_03: