statisticar Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Danas moćni Hajduk mora dobiti, prošlo kolo me izvrno Quote
statisticar Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Iako sastav hajduka baš i ne obećava, povedeni juniori Tomičić, Elez, Peričić, Kiš i Barišić :) Quote
rockytomas Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Danas slavi Perkan Sve najbolje i od mene Iako sastav hajduka baš i ne obećava, povedeni juniori Tomičić, Elez, Peričić, Kiš i Barišić :) koliko ja znam Hajduk je imao neke probleme sa sastavom i atmosferom u klubu pa je pred prosli mec bio predlog da se igra protiv njih , rezultat znas tako da neznam bas dali se isplati igrati Quote
warmonger696 Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Dobro jutro....sve najbolje kolegi želim! Quote
mostovoj Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Dobro jutro I ja sam za da se ne igra na Hajduk. Smijesni klub kojemu cak ni ne trebaju bodovi. Quote
Goran1 Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Pozdrav svima. NBA liga, parovi doigravanja: Istočna konferencija: Chicago - Philadelphia Miami - New York Indiana - Orlando Atlanta - Boston Zapadna konferencija: San Antonio - Utah Oklahoma City - Dallas LA Lakers - Denver Memphis - LA Clippers Po meni, dalje prolaze: Chicago, Miami, Indiana, Boston, San Antonio, Oklahoma, L.A.Lakers, L.A.Clippers Quote
statisticar Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Dobro jutro I ja sam za da se ne igra na Hajduk. Smijesni klub kojemu cak ni ne trebaju bodovi. Zato će i dobiti... kad mu trebaju redovno ih prospe.. :) Quote
Tuto Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Do 28.04.2012. se možete prijaviti za natjecanje H2H - bwin. :smile_clapping: Quote
emir1983 Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Iako sastav hajduka baš i ne obećava, povedeni juniori Tomičić, Elez, Peričić, Kiš i Barišić :) Hajduk odavno ništa ne obećava, ja sam ih igrao na Hazarderu iz zezanja ali ne bi ni cent svoje love uložio na njih Quote
statisticar Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 (edited) Hajduk odavno ništa ne obećava, ja sam ih igrao na Hazarderu iz zezanja ali ne bi ni cent svoje love uložio na njih Ista priča ko za Liverpool dugi niz godina.... samo ih čekamo da zavladaju kontinentom.... :D Edited April 27, 2012 by statisticar Quote
Recommended Posts