rockytomas 15 Posted April 27, 2012 ovo Paragvajci izgleda da opet odradjuju prelaz , Libertad - Tacuary Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted April 27, 2012 eh ja jos necu u slatke snove mada mi se vec spava Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 27, 2012 ovo Paragvajci izgleda da opet odradjuju prelaz , Libertad - Tacuary po kvoti a i stanju na tabeli trebo bi bit prelaz, samo steta sto ga nema live na kladionicama, ima al na nekim lijevim, inace bi ga odma odigro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 27, 2012 po kvoti a i stanju na tabeli trebo bi bit prelaz, samo steta sto ga nema live na kladionicama, ima al na nekim lijevim, inace bi ga odma odigro Predatorsi ce veceras ubiti kojote, uzimaju odmah brejk na startu doigravanja Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted April 27, 2012 po kvoti a i stanju na tabeli trebo bi bit prelaz, samo steta sto ga nema live na kladionicama, ima al na nekim lijevim, inace bi ga odma odigro ima na bet 365 ona nije leva vec desna kladionica Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 27, 2012 (edited) Predatorsi ce veceras ubiti kojote, uzimaju odmah brejk na startu doigravanja ma jebeni su i kojoti, cudna su ekipa, igraju promjenjivo, svakog mogu dobit i od svakog izgubit... jest da su predatorsi jaci al su ovi domacini pa su nekako u ovom mecu bas izjednaceni ima na bet 365 ona nije leva vec desna kladionica meni je lijeva jer nemam na njoj love Edited April 27, 2012 by Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted April 27, 2012 ma jebeni su i kojoti, cudna su ekipa, igraju promjenjivo, svakog mogu dobit i od svakog izgubit... jest da su predatorsi jaci al su ovi domacini pa su nekako u ovom mecu bas izjednaceni meni je lijeva jer nemam na njoj love bet 365 je najbolja za live, lepo prebacis iz te u ovu i igras ko covek Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 27, 2012 ma jebeni su i kojoti, cudna su ekipa, igraju promjenjivo, svakog mogu dobit i od svakog izgubit... jest da su predatorsi jaci al su ovi domacini pa su nekako u ovom mecu bas izjednaceni meni je lijeva jer nemam na njoj love to pokazuju i koeficijenti bukija Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted April 27, 2012 1-1 idemo Libertad jos jedan Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted April 27, 2012 2-1 libertad Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 28, 2012 2-1 libertad kolika je bila kvota na poluvremenu na domace? Quote Share this post Link to post Share on other sites