Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

28.12.2012.

Recommended Posts

Dobar i uspješan dan! :50yes:

bemti šta je toplo za 28.12. :icon_lol: inače dobro jutro svima!

I to jos Tuto otvorio, stari iskusni otvarac topica :icon_lol:

Dobro jutro svima. :80yahoo:

cini mi se danas losa ponuda, jest da ima parova al nema mi nista ono sigurno, da bar mislim da ce proci :77tooth:

:57bye: to je ono najgore kad ima ovoliko parova neznas gde ces pre a obicno se izaberu bas oni koje ne treba , Sauthempton, Sruzbery i Schalke nebi smeli da zataje

znaci nova godina je blizu :77tooth:

:57bye: to je ono najgore kad ima ovoliko parova neznas gde ces pre a obicno se izaberu bas oni koje ne treba , Sauthempton, Sruzbery i Schalke nebi smeli da zataje

znaci nova godina je blizu :77tooth:

kolika je bila kvota sinoc na na poluvremenu na domacina kod onih paragvajaca :48thumbsup:

P.S. za Southampton i Schalke sam cuo al za ovaj Sruzbery nisam :icon_biggrin:

Edited by Nadrealista

kolika je bila kvota sinoc na na poluvremenu na domacina kod onih paragvajaca :48thumbsup:

P.S. za Southampton i Schalke sam cuo al za ovaj Sruzbery nisam :icon_biggrin:

ja sam ih uhvatio na 3.40 a bila posle i vise cak i preko 7 ali nisam hteo da rizikujem vise

a Sruzbery je po naski za Shrewsbury iz lige two

:icon_arrow: Još samo danas se možete prijaviti za natjecanje H2H - bwin. :smile_clapping: :smile_clapping:

:excl:Prijave za ekipu Bet-Club foruma za međunarodno natjecadno natjecanje foruma u 5. mjesecu (svibanj, maj) 2012. :smile_clapping: :smile_clapping:

Edited by Tuto

:icon_arrow: Još samo danas se možete prijaviti za natjecanje H2H - bwin. :smile_clapping: :smile_clapping:

:excl:Prijave za ekipu Bet-Club foruma za međunarodno natjecadno natjecanje foruma u 5. mjesecu (svibanj, maj) 2012. nje foruma u 5. mjesecu (svibanj, maj) 2012. :smile_clapping: :smile_clapping:

Kako je tek ovo izgledalo prije editiranja. :icon_biggrin:

Izgleda da je Tuto jucer ulovio neku vecu lovu pa je danas malo mamuran. :48thumbsup:

skoro rekoh jutro a onda vidjeh da je 2 sata :icon_lol: dajte neke pametne parove za danas ako imate....mogo bi ja kasnije staviti za nba i mlb samo da vidim popis igraca....da se slozi nesto kvalitetno :48thumbsup:

skoro rekoh jutro a onda vidjeh da je 2 sata :icon_lol: dajte neke pametne parove za danas ako imate....mogo bi ja kasnije staviti za nba i mlb samo da vidim popis igraca....da se slozi nesto kvalitetno :48thumbsup:

Mogli bi kasnije nabaciti neke NBA parove, moglo bi se tu nešto novaca zaraditi... :icon_biggrin: