raca988 0 Posted April 28, 2012 bemti šta je toplo za 28.12. inače dobro jutro svima! Nekima je kladionica pomutila razum Mogli bi kasnije nabaciti neke NBA parove, moglo bi se tu nešto novaca zaraditi... Tribalo bi Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted April 28, 2012 skoro rekoh jutro a onda vidjeh da je 2 sata dajte neke pametne parove za danas ako imate....mogo bi ja kasnije staviti za nba i mlb samo da vidim popis igraca....da se slozi nesto kvalitetno ja par dana Igram Mlb na manje uloge jer sam jos uvek u fazi ispipavanja pulsa ali najbolje idu overi , dvaput zadnje igrao Bostona i doslo lagano , inace sam prosle godine igrao isto dosta i imao uspeha a Crni je majstor samo kad udje u seriju ali treba malo i ekipe da se stabilizuju Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted April 28, 2012 dobar dan!!"!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
drakula 0 Posted April 28, 2012 šta danas igrati? koju posluku porati? Quote Share this post Link to post Share on other sites
LeftWing8 0 Posted April 28, 2012 šta danas igrati? koju posluku porati? Najbolje ništa, uživaj na suncu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
drakula 0 Posted April 28, 2012 Najbolje ništa, uživaj na suncu... nauživao sam se,a bome i umorio. 2 i pola sata nogometa po najvećem suncu Quote Share this post Link to post Share on other sites
warmonger696 0 Posted April 28, 2012 uživajte u subotnjoj večeri i laganini s alkoholom!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
drakula 0 Posted April 28, 2012 uživajte u subotnjoj večeri i laganini s alkoholom!! hvala, al sumnjam da ću nešto previše uživat i neću ni okusit alkohol Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted April 28, 2012 vecer svima čekam FK Sarajevo na 4+ i tek počinje dobra noć Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted April 28, 2012 Sarajevo 3-1 FT Quote Share this post Link to post Share on other sites
drakula 0 Posted April 28, 2012 bravo! ja čekam roma-napoli točan rez. 2:2, trenutačno je 1:2...nadam se da će bit nešto Quote Share this post Link to post Share on other sites
drakula 0 Posted April 28, 2012 bravo! ja čekam roma-napoli točan rez. 2:2, trenutačno je 1:2...nadam se da će bit nešto Quote Share this post Link to post Share on other sites