Dinno 10 Posted April 28, 2012 Pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 28, 2012 cini mi se danas losa ponuda, jest da ima parova al nema mi nista ono sigurno, da bar mislim da ce proci Gde nije imalo_? Ja danas odigrao dva para i oba prošla: Jiangsu Sainty - Henan Construction - 1 @ 1.60 i Ravan - Kapaz - 1 @ 2.20 Oba završena identičnim rezultatom : 5:1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted April 28, 2012 rezultati bili dobri samo je trebalo dobro odabrati ,ja birao dobro osim Villareala a sad vidim da je u H2h bilo dva kola ali vec je kasno da se tipuje a vidim ni Crni nije video Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 28, 2012 Ja birao pola-pola.... nesto proslo, nesto nije.... a najgore sto sam mogao fuliti jeste da ne odigram na Zelju... kvota oko 2.30,a ja biram neke kongsvingere Zeljo dobio u gostima tuzlansku Slobodu sa 4-0.... kakav zicer sam propustio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 28, 2012 Ja birao pola-pola.... nesto proslo, nesto nije.... a najgore sto sam mogao fuliti jeste da ne odigram na Zelju... kvota oko 2.30,a ja biram neke kongsvingere Zeljo dobio u gostima tuzlansku Slobodu sa 4-0.... kakav zicer sam propustio a vidis meni X2 na Osasunu donese dobitak, ostalo mi to da cekam... vazda je bilo dok jednom ne smrkne drugom ne svane Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted April 29, 2012 Ja birao pola-pola.... nesto proslo, nesto nije.... a najgore sto sam mogao fuliti jeste da ne odigram na Zelju... kvota oko 2.30,a ja biram neke kongsvingere Zeljo dobio u gostima tuzlansku Slobodu sa 4-0.... kakav zicer sam propustio u Bih bilo namestaljki koliko hoces , za Siroki sam imao info da ce nesto smutiti ali nisam znao sta i bio prelaz , Leotar pobedio na skromnu kvotu 7,75 a tek Borac Bl sto je izgubio na kvotu 12 , sta reci , u Srbiji sutra moguce da Partizan pusti bod ili sva tri Borcu , jedino je pitanje hoce li oni znati da ih uzmu koliko su losi , Partizan ima titulu a sledeci mec je derbi gde ce zeleti da pobede Zvezdu ove sezone , Markovic je povredjen a verovatno ce odmarati jos neke igrace Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 29, 2012 u Bih bilo namestaljki koliko hoces , za Siroki sam imao info da ce nesto smutiti ali nisam znao sta i bio prelaz , Leotar pobedio na skromnu kvotu 7,75 a tek Borac Bl sto je izgubio na kvotu 12 , sta reci , u Srbiji sutra moguce da Partizan pusti bod ili sva tri Borcu , jedino je pitanje hoce li oni znati da ih uzmu koliko su losi , Partizan ima titulu a sledeci mec je derbi gde ce zeleti da pobede Zvezdu ove sezone , Markovic je povredjen a verovatno ce odmarati jos neke igrace od BiH lige Zvjezda je bas napravila iznenadjenje pobjedom protiv Borca koji ganja Evropu dok njima nije trebalo pa mislim da tu nije bilo namjestanja... Siroki ganja tittulu pa je dvica bila realna da prodje jer su domacini davno ispali iz lige a namjestanje je Leotar koji je pobijedio u gostima jer mu treba za opstanak, domacinu nije trebalo a realno je bilo da pobijedi Quote Share this post Link to post Share on other sites
LeftWing8 0 Posted April 29, 2012 Odustajem od NBA-a za večeras... laku noć! Quote Share this post Link to post Share on other sites