micha 27 Posted April 30, 2012 (edited) U zadnji dan se ulazi sa sledećim bodovnim stanjem: Edited April 30, 2012 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 30, 2012 auuu jebena situacija.. sta radit danas, dal igrat il ne igrat, mala je razlika a parova nema puno Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted April 30, 2012 Vidim Kinfa čeka nas da postavimo parove,a mi čekamo njih! ahahahaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZOKISOJER40 1 Posted April 30, 2012 treba cekati do navecer a onda viditi sto moramo uciti nesto odigrati ili sacekati da knifa promasi Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportas 0 Posted April 30, 2012 ako se smijem umiješat sa foruma besteurobets : vidim da če biti neizvjestna završnica zna odlučivat čak i zadnji par sretnooo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 30, 2012 treba cekati do navecer a onda viditi sto moramo uciti nesto odigrati ili sacekati da knifa promasiObratite pažnju na parove koji se mogu samo danas odigrati.Od američkih sportova MLB, NHL, NBA samo se može odigrati MLB susret koji počinje u 18:40 - Miami - Arizona. Sve ostalo ide u sutrašnji datum. Pazite da se ne prekombinirate, pa ostanete 'kratkih rukava'. Sretno! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 30, 2012 Prijedlog za MLB: 18:40 - Miami - Arizona - Miami Marlins - 1.625 (Pinnacle) 18:40 - Miami - Arizona - Miami Marlins - over 6.5 - 1.575 (Pinnacle) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 30, 2012 Obratite pažnju na parove koji se mogu samo danas odigrati. Od američkih sportova MLB, NHL, NBA samo se može odigrati MLB susret koji počinje u 18:40 - Miami - Arizona. Sve ostalo ide u sutrašnji datum. Pazite da se ne prekombinirate, pa ostanete 'kratkih rukava'. Sretno! ako cekaju oni cekat cemo i mi... ako nama nestane parova nestat ce i njima... mi smo u blagoj prednosti jer ipak oni nas ganjaju i oni moraju igrat a mi nemoramo... i naravno, obavezno paziti na vrijeme odigravanja susreta i na vrijeme postavljanja para, da bude pola sata prije pocetka Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted April 30, 2012 oce meni ko da ako pobedimo prebaci sta da mu dam korisnicko i lozinku pa neka odmah sebi vrati sto mi je prebacio da mi ne propadne posto ja nemogu nisam punoljetan odmah sebi vratite ako dobijemo naravno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 30, 2012 kakva je situacija? jel neko nesto igro, pogodio, pao, od nas il od protivnika? Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted April 30, 2012 mi smo pali dva i jedan pogodili , MIcha je prvi pojedinacno , nisam hteo da napadnem prvo mesto sa prelazom , Cestitke a za ekipno ce odluciti Argentinci X Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 30, 2012 (edited) mi smo pali dva i jedan pogodili , MIcha je prvi pojedinacno , nisam hteo da napadnem prvo mesto sa prelazom , Cestitke a za ekipno ce odluciti Argentinci X koji argentinci, u fudbalu nema nikakvih argentinaca nit ima vise bilo koja utakmica da se moze igrat za ovaj dan pardon, nisam vidio da ima druga argnetinska liga Edited April 30, 2012 by Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted April 30, 2012 (edited) Ferro -Rosario Central to je jedino ostalo , zezli su malo ovi sto im nista ne znaci igrali neke meceve koje sam ja mislio igrati tako da nije ostalo nista Edited April 30, 2012 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted April 30, 2012 Kakco je stanje jel treba kaj forsirati? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 30, 2012 45' Ferro Carril Oeste 0 - 0 Rosario Central Quote Share this post Link to post Share on other sites