rockytomas 15 Posted April 30, 2012 pa onda napravi neki print screan gde se vidi da si imao uplatu valjda ce to biti dovoljno a neka onda iz ekipe budu bar cetvoro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 0 Posted April 30, 2012 dečki čestitke,ja nisam danas htio nista forsirat sem onog jednog para sto sam juce odigrao..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted April 30, 2012 Ah šta više reći nego dva mjeseca sam se igrao na ovom natjecanju i imam jedno pojedinačno prvo mjesto i jedno ekipno prvo mjesto! Sve mi je neugodno! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 30, 2012 Ah šta više reći nego dva mjeseca sam se igrao na ovom natjecanju i imam jedno pojedinačno prvo mjesto i jedno ekipno prvo mjesto! Sve mi je neugodno! neka ti tako neugodno bude uvek.! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirko 0 Posted May 1, 2012 Momci, čestitke i od mene. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 1, 2012 Da vas obavestim, kao što je i pre ovde pisano, da bi se dobila nagrada mora da se ima barem jedna uplata na Betin kladionici, što je najmanje 10 EURA . Ko želi i hoće da uplati neka javi za dva dana, da bi mogli da raspodelimo nagradu . Ja mislim da ne bi trebalo to da ima problema, jer i za Maj ekipa skoro ista, tako da ta uplata bi važila i za pobedu u Maju i tako dalje. Quote Share this post Link to post Share on other sites