mostovoj 44 Posted April 30, 2012 Auuu, sad vidim da sam odigrao ziheraski na Expektu jer sam ocekivao da u zadnjem kolu igram veci koeficijent prema potrebi. A ono, zadnje kolo je danas. Quote Share this post Link to post Share on other sites
LeftWing8 0 Posted April 30, 2012 ne navijam ni za jedne, ustvari mozda malo za City zbog Dzeke al krivo mi sto ce Mancini ispast trener a ustvari je obicni retardinjo koji ima ekipu boli glava a nezna sta radit sa njom... pa mu i to malo i trazi jos pojacanja Nisam ni ja fan ni jednih ni drugih ali City je stvorio više šansi pa je bio i red da zabiju... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 30, 2012 Ja sam za United, jer kreten od trenera nema pojma i Dzeko ne igra.... da hoce United preokrenuti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted April 30, 2012 uf..gotov je i ovaj dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted April 30, 2012 ko je trener ako mancini nije? mozda anceloti ili kapelo? ili ranijeri ili erikson ili benitez. pa sve je to banda u igri velikih. to su piuni koji samo sviraju kako gazda kaze i za to ih debelo placa. kakav je trener navikani gvardiola? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 30, 2012 Ja sam za United, jer kreten od trenera nema pojma i Dzeko ne igra.... da hoce United preokrenuti los united skroz u drugom poluvremenu, nikakvog pritiska nisu napravili a o ozbiljnoj sansi da i ne govorim... City standarno talijanski umrtvio igru kad mu odgovara rezultat Quote Share this post Link to post Share on other sites
LeftWing8 0 Posted April 30, 2012 ko je trener ako mancini nije? mozda anceloti ili kapelo? ili ranijeri ili erikson ili benitez. pa sve je to banda u igri velikih. to su piuni koji samo sviraju kako gazda kaze i za to ih debelo placa. kakav je trener navikani gvardiola? Malo su se Ferguson i Manchini zakačili u 77. minuti .. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 30, 2012 ko je trener ako mancini nije? mozda anceloti ili kapelo? ili ranijeri ili erikson ili benitez. pa sve je to banda u igri velikih. to su piuni koji samo sviraju kako gazda kaze i za to ih debelo placa. kakav je trener navikani gvardiola? Mancini bi s ovom ekipom trebo da se proseta ligom a ne da kuka kako mu treba jos igraca pa hoce jos da kupi Cavanija, Hazarda, Modrica, Van Persija itd itd... imat ce 30 igraca u ekipi a svaki vrijedi minimum 15-20 miliona funti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted April 30, 2012 laku noc ljudi Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 30, 2012 Šta se radi ovde. _? Quote Share this post Link to post Share on other sites
raca988 0 Posted April 30, 2012 Neka je city dobio, bit će zanimljivije Quote Share this post Link to post Share on other sites
drakula 0 Posted April 30, 2012 Neka je city dobio, bit će zanimljivije slažem se, sad će biti bitka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 30, 2012 Neka je city dobio, bit će zanimljivije kljucna je sljedeca protiv Newcastla u gostima, ako City to dobije nevjerujem da ce propustit sansu da u zadnjem kolu ubiju QPR na svom terenu i proslave titulu Quote Share this post Link to post Share on other sites
drakula 0 Posted April 30, 2012 laku noć sutra je novi početak Quote Share this post Link to post Share on other sites