emir1983 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 pozdrav svima na kraju sam uspio da zadržim 1 mjesto na Expekt ligi vidimo se opet za 2 mjeseca na Expektu Quote
micha Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 pozdrav svima na kraju sam uspio da zadržim 1 mjesto na Expekt ligi vidimo se opet za 2 mjeseca na Expektu Čestitke na prvom mestu! Vidimo se. za dva meseca. Quote
rockytomas Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 pozdrav svima na kraju sam uspio da zadržim 1 mjesto na Expekt ligi vidimo se opet za 2 mjeseca na Expektu cestitke nego kako ide u H2H ako sam osvojio ovaj mesec nagradu ne moram da ucestvujem sledeceg da nekome bezveze uzimam bodove i uticem na plasman Quote
Dinno Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 cestitke nego kako ide u H2H ako sam osvojio ovaj mesec nagradu ne moram da ucestvujem sledeceg da nekome bezveze uzimam bodove i uticem na plasman Ne moras, ali ako ucestvujes ne mozes dobiti nagradu, pa kako god hoces... Quote
Recommended Posts