sportandlove Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 sta se događa da jos nisu sjele pare za natjecanje u veljači u Hazarderu u UNIBET kladionici???? Quote
baptista Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Ti kao da si od jucer na forumu,ili ovo pitanje spada u rubriku sakupljanja postova?! Quote
raca988 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Jutro! I nije mi jasno da Unibet tu siću ne moze na vrijeme isplatit!!! Katastrofa... Quote
sportandlove Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Ti kao da si od jucer na forumu,ili ovo pitanje spada u rubriku sakupljanja postova?! upotrijebi svoj intelekt pa razluci u sto spada!! Quote
baptista Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 upotrijebi svoj intelekt pa razluci u sto spada!! ..pa mislim da si vec upoznat sa se stvari tvoje problematike rijesavaju putem PM-ova nadleznim organima ovog foruma Quote
sportandlove Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 ..pa mislim da si vec upoznat sa se stvari tvoje problematike rijesavaju putem PM-ova nadleznim organima ovog foruma tako je!! vec odavno komuniciram putem PM s nadleznim organima!! eto na tvoje znanje ipak se radi o onoj drugoj opciji!!! hehehhehe Quote
Recommended Posts