Jump to content

Recommended Posts

Posted

Juče smo imali 2 pogotka - Melo i Euro, 2 poništena ( kasno postavljena) -melo i Roberth i 1 promašen - ja . Možmo mi mnogo bolje. !!!

Tabela posle 4 ,5,

Posted Image

Posted
Tvicenti i Melo, proverite vaše MB račune. Izvršite uplatu na Betinu i pošaljite mi na PM - ID broj na Betinu. A isto ID broj na Betinu, neka pošalju - Baptista i Zokisojer .
Posted

Za danas odigrano ovo:

Fudbal

Chinese Super League

Vreme: 13:30

Shandong Luneng v Hangzhou Greentown

Tip: Shandong Luneng

Kvota: 1.61

Kladionica: WillHill

Posted

Juče smo imali 2 pogotka - Melo i Euro, 2 poništena ( kasno postavljena) -melo i Roberth i 1 promašen - ja . Možmo mi mnogo bolje. !!!

Tabela posle 4 ,5,

Posted Image

ali pogodio sam.....šteta,šteta!!!

Posted

Još samo Melo je ostao da mi javi da li je uplatio i koji mu je ID broj. Pa da šaljemo podatke. Po dogovoru raspodela je sledeća

1. micha - 40 evra ( 20 +20-pojedinačna 1. nagrada)

2.tvicenti - 15 evra

3. baptista - 15 evra

4.ZOKISOJER40 - 15 evra

5. Melo - 15 evra

• Like 1
Posted

Podaci su prosleđeni rockytomasu, koji će preneti službi Betina. tako da ako je sve u redu, sutra, prekosutra stanje na betinu biće uvećano .

i ne zaboravita 4 X treba okrenuti, Znači ako ste dobili 15 evra , morate da uložite 60 da bi tražili isplatu.Min kvota je mislim 1,50.

Posted

katastrofa jucer, 2 para i oba pala u zadnjim trenutcima, srecom skinuo sam tecaj 3,30 pa je ipak neki plus :icon_biggrin:

Meni pa ne ide i ne ide.....nigdje!!!Molim ZAMJENU!!

Posted

Podaci su prosleđeni rockytomasu, koji će preneti službi Betina. tako da ako je sve u redu, sutra, prekosutra stanje na betinu biće uvećano .

i ne zaboravita 4 X treba okrenuti, Znači ako ste dobili 15 evra , morate da uložite 60 da bi tražili isplatu.Min kvota je mislim 1,50.

Tvicenti i Niksam nemaju uplatu , koliko vidim na Affiliate programu , ostali su ok a tebe nemam ovde ali cu im poslati onaj print screan vidi sa njima sta je posredi da ne koce i vas

Posted

Ma nek oni malo dudaju onu stvar,itekako da imam uplatu,cim dodjem doma radim screen i saljem dokaz kome treba,mogu i tebi rocky,uostalom zaljepit cu ga i ovdje..