huso589 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 pozdrav ekipa zanima me da li ima tko kakvih iskustava sa bettingfc.net? Kao dobije se freebet bonus od 5 eura pri registraciji ali za isplatu treba uplatit 50e. dobio sam nekih 600e sad neznam kolko mi je sigurno uplatit da nebi slucajno bili neki muljatori Quote
Tuto Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 pozdrav ekipa zanima me da li ima tko kakvih iskustava sa bettingfc.net? Kao dobije se freebet bonus od 5 eura pri registraciji ali za isplatu treba uplatit 50e. dobio sam nekih 600e sad neznam kolko mi je sigurno uplatit da nebi slucajno bili neki muljatori Postavi im par pitanja vezanih uz plaćanje, bonus i sl. pa ukoliko ti odmah odgovore, može se zaključiti da su ažurni i da nisu muljatori. Da li ćeš za 50€ dobiti 600€ ovisi samo o tebi. Quote
roberth Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Dobar dan.... Danas veliki derbi u Murskoj Soboti gdje igraju Mura i Marbor....moj prijedlog je TIP 1X.... Quote
Sasa Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Pozdrav svima Bibko naleti na kafu danas ja sam na poslu citav dan.... Quote
Recommended Posts