Jump to content

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Postavi im par pitanja vezanih uz plaćanje, bonus i sl. pa ukoliko ti odmah odgovore, može se zaključiti da su ažurni i da nisu muljatori. Da li ćeš za 50€ dobiti 600€ ovisi samo o tebi.

Kako ovisi samo od njega, ne znam kako tako pricas, pa sta ako on uplati a ovi mu ne isplate jer ne zele? Ne razumem otkud takotakva konstatacija :wink:

Ionako si odlučio da ćeš uplatit na kraju. Sad da li će to bit danas, sutra ili neki određen rok na koji si se odlučio mučit, ovisi o tebi.

S druge strane vas ne kužim s registracijama i ostavljanjem podataka na razne sajtove zbog j*** 5€...

Pozz u kafić

Slazem se, i ja to samo vidim kao posledicu neiskustva i premalog broja godina pojedinaca :57bye:

Posted

Kako ovisi samo od njega, ne znam kako tako pricas, pa sta ako on uplati a ovi mu ne isplate jer ne zele? Ne razumem otkud takotakva konstatacija :wink:

Slazem se, i ja to samo vidim kao posledicu neiskustva i premalog broja godina pojedinaca :57bye:

:57bye:

PSG u prvom poluvremenu dao tri, a primio dva komada..suludo za Francuze

HOće Kingsi zatvorit večeras?

Posted

:57bye:

PSG u prvom poluvremenu dao tri, a primio dva komada..suludo za Francuze

HOće Kingsi zatvorit večeras?

Mislim da nece , ali ne znam stvarno otkud takve dobre partije kingsa. Sa druge strane kojoti odlicna hokej demonstriraju u play offu

Posted

Mislim da nece , ali ne znam stvarno otkud takve dobre partije kingsa. Sa druge strane kojoti odlicna hokej demonstriraju u play offu

Za njih navijam da dignu pokal, za ove ostale me zaboli kita

Shane Doan legenda

Posted

Najbolji su Englezi. Nemoj sad ti da je Jelen liga bolja :icon_biggrin:

jelen pivo je fulja, danas sam tukao valjevsko, najjace je pivo ubedljivo jer imamo najbolju vodu u regionu Srbije

Posted

jelen pivo je fulja, danas sam tukao valjevsko, najjace je pivo ubedljivo jer imamo najbolju vodu u regionu Srbije

..Očito je da nisi još probao Favorit pivo!! :icon_biggrin: