baptista 19 Posted May 6, 2012 nemoj dzabe, mislim da ti nisi probao ovo moje Dosli su nam dani vruci, pan se nosi kuci Nisam valjevsko priznajem, ali jelen jesam!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 6, 2012 Ljudi pozdrav,odo u krpenzi!! Laka vam noć!! ..i da... Sretno svima nočas!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted May 6, 2012 Nisam valjevsko priznajem, ali jelen jesam!! A jelen je najlosije pivo i nikad ga ne pijem to je samo kurceva reklama da bi se prodalo jer je sranje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted May 6, 2012 Jelen pibo :D I sretno svima nocas Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 6, 2012 nemoj dzabe, mislim da ti nisi probao ovo moje Dosli su nam dani vruci, pan se nosi kuci Jel to samo pjevusis ili stvarno pijes Pan u Valjevu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted May 6, 2012 Jel to samo pjevusis ili stvarno pijes Pan u Valjevu? ne pijem pan, nisam imao priliku, nego mi simpatican bio komentar jednog clana foruma koji je to pjevusio, a video sam bio reklamu na hrtu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted May 6, 2012 ne pijem pan, nisam imao priliku, nego mi simpatican bio komentar jednog clana foruma koji je to pjevusio, a video sam bio reklamu na hrtu ode jos jedan favorit , kaznena ekspedicija opet na djelu Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 6, 2012 Ja odoh, a pozarni neka bude oprezan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted May 6, 2012 (edited) Dobro Veče čika crni, kaze se dobro jutro jer je prosla noc, a moze eventualno dobra noc Edited May 6, 2012 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites