hsammer 2 Posted May 7, 2012 A sto bi bila? Sta ima zanimljivo procitati Uglavnom dobro jutro i dobar dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted May 7, 2012 Uglavnom dobro jutro i dobar dan! I zaboravio si pozdrav Ova plava sljaka u Madridu mi se cini isuvise brza, ali to mi se samo cini. ostaje da se vidi kako ces se cuveni sljakasi snaci na njoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted May 7, 2012 I zaboravio si pozdrav ... Pozdrav ide zasebno Quote Share this post Link to post Share on other sites
El Presidente 0 Posted May 7, 2012 Ova plava sljaka u Madridu mi se cini isuvise brza, ali to mi se samo cini. ostaje da se vidi kako ces se cuveni sljakasi snaci na njoj me nema to veze sa zemljom, treba ganjati "iznenađenja" kad igra neki prašinar protiv nekoga kome zemlja ne leži najbolje. Kontrahendije uzeti obavezno, gledao sam nekoliko mečeva i serva tu uredno odrađuje svoje. Ranijih godina je zemlja u Madridu slovila kao najbrža, ali sad s ovom bojom imam osjećaj da je riječ o hardu, a gore je posipan sitni pijesak........ Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted May 7, 2012 I zaboravio si pozdrav Ova plava sljaka u Madridu mi se cini isuvise brza, ali to mi se samo cini. ostaje da se vidi kako ces se cuveni sljakasi snaci na njoj Ode JJ vec u prvom kolu.Pa-pa Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted May 7, 2012 Dobro vece kockarcine Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted May 7, 2012 (edited) dobro vece , ajmo Torino jos jedan gol edit , prozvao sam ih 2-0 za Torino , u Mozzartu dupla pobeda 4,80 odlicna igra Edited May 7, 2012 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted May 7, 2012 Vece svima! Ja tek veceras uhvatio malo vremena za kladjenje, nije se moglo ranije od obaveza.... nego ima li kakav bejzbol dobar za veceras? Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted May 7, 2012 Torino 3-1 a za Bejzbol sad ce vidimo Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted May 7, 2012 od Bejzbola vidim i Crni predlaze Philadelfiju sa cime se slazem ja cu to sa N.Y. Rangers under golove u Nhl Quote Share this post Link to post Share on other sites