Jump to content
Sign in to follow this  
mirko

08.05.2012.

Recommended Posts

Fudbal, Rusija II Liga Plej off , 14:00 Novgorod - Ural Sverdlovsk 1 q 2,10, Atlantik, 4/10

 

Pretposlednje kolo u plej ofu ruske II Lige. Koliko sam ja razumeo pravila, prva dva tima idu direktno i I ligu, a treći i četvrti igraju baraž sa timovima koji će zauzeti peto i šesto mesto lige plej auta u I ligi. Možda sam vas malo zbunio, ali...

Domaćin se bori za osvajnje bar drugom mesta, koje vodi u I Ligu. Trenutno su na trećem mestu sa istim brojem bodova kao i drugoplasirana Alanija (igra sa Dinamom iz Brianska i očekuje se da pobede), a sa 4 bodova manje o dprve Mordovija (koja igra sa nezainteresovanim Šinjikom, koji je obezbedio šetvrto mesto i tu se očekuje njihova pobeda, čime bi se i zvanično plasirali u I Ligu). Pa prema tome i Nižnji mora danas da pobedi, kako bi ostao u trci. U narednom poslednjem kolu gostuju nezainteresoanom Torpedu iz Moske, dok Alanija gostuje Uralu.

 

Ural je trenutno na petom mestu i nema nikakve šanse da dostigne bar četvrto mesto, jer zaostaje 9 bodova, a poslednje dve utakmice igra protiv timova koji se bore za plasman u I Ligu. Na ovoj utakmici neće igrati povređeni B. Petrović (sredina, 41, ut, 8 g), C. Lungu (napadač, 8 ut), E. Savin (napadač, 8 ut, 2 g), A. Katsalapov (odbrana, 27 ut), N. Safronidi (sredina, 31 ut, 3 g) i I. Kot (prvi golman, branio na 39 ut), dok je A. Dancev (odbrana, 41, ut, 1 g) odustan iz ličnih razloga.

 

http://www.fc-ural.r.../news/ural/355/

 

Da zaključim. Domaćinu su bodovi preko potrebni u borbi za opstanak, jer se bori za osvajanje drugog mesta, koje direktno vodi u Iigu, pa s obzirom d aigraju na svom terenu i pored svojim navijačima, da će dati sve od sebe kako bi pobedili, a u prilog tome ide i to što je gost nezainteresovan za ovu utakmicu jer ona za njih nema nikakavog značaja.

 

Pozdrav i srećno ako neko uopšte i prati ovaj moj tim s obzirom da su mi prethodna dva dana katastrofalna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...