mirko 0 Posted May 8, 2012 Fudbal, Rusija II Liga Plej off , 14:00 Novgorod - Ural Sverdlovsk 1 q 2,10, Atlantik, 4/10 Pretposlednje kolo u plej ofu ruske II Lige. Koliko sam ja razumeo pravila, prva dva tima idu direktno i I ligu, a treći i četvrti igraju baraž sa timovima koji će zauzeti peto i šesto mesto lige plej auta u I ligi. Možda sam vas malo zbunio, ali... Domaćin se bori za osvajnje bar drugom mesta, koje vodi u I Ligu. Trenutno su na trećem mestu sa istim brojem bodova kao i drugoplasirana Alanija (igra sa Dinamom iz Brianska i očekuje se da pobede), a sa 4 bodova manje o dprve Mordovija (koja igra sa nezainteresovanim Šinjikom, koji je obezbedio šetvrto mesto i tu se očekuje njihova pobeda, čime bi se i zvanično plasirali u I Ligu). Pa prema tome i Nižnji mora danas da pobedi, kako bi ostao u trci. U narednom poslednjem kolu gostuju nezainteresoanom Torpedu iz Moske, dok Alanija gostuje Uralu. Ural je trenutno na petom mestu i nema nikakve šanse da dostigne bar četvrto mesto, jer zaostaje 9 bodova, a poslednje dve utakmice igra protiv timova koji se bore za plasman u I Ligu. Na ovoj utakmici neće igrati povređeni B. Petrović (sredina, 41, ut, 8 g), C. Lungu (napadač, 8 ut), E. Savin (napadač, 8 ut, 2 g), A. Katsalapov (odbrana, 27 ut), N. Safronidi (sredina, 31 ut, 3 g) i I. Kot (prvi golman, branio na 39 ut), dok je A. Dancev (odbrana, 41, ut, 1 g) odustan iz ličnih razloga. http://www.fc-ural.r.../news/ural/355/ Da zaključim. Domaćinu su bodovi preko potrebni u borbi za opstanak, jer se bori za osvajanje drugog mesta, koje direktno vodi u Iigu, pa s obzirom d aigraju na svom terenu i pored svojim navijačima, da će dati sve od sebe kako bi pobedili, a u prilog tome ide i to što je gost nezainteresovan za ovu utakmicu jer ona za njih nema nikakavog značaja. Pozdrav i srećno ako neko uopšte i prati ovaj moj tim s obzirom da su mi prethodna dva dana katastrofalna. Quote Share this post Link to post Share on other sites