baptista 19 Posted May 11, 2012 Daj bože da se nešto pokrene po tom pitanju,ja vam skidam kapu za silan trud i angažman oko toga..jbg to iziskuje dosta vremena a i živaca vjerujem.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 11, 2012 Tko je radi isplatu sa betina??? Kako to ide kod njih? Jesu nešto posebno spori i zahtjevni! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 11, 2012 Tko je radi isplatu sa betina??? Kako to ide kod njih? Jesu nešto posebno spori i zahtjevni! Ja sam radio,nisu nešto brzi pretjerano ali su isplatili drugi dan nakon šta sam povuko isplatu,normalno moraš im prije poslati osobne i te gluposti koje svi traže prilikom prve isplate.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 11, 2012 Ja sam radio,nisu nešto brzi pretjerano ali su isplatili drugi dan nakon šta sam povuko isplatu,normalno moraš im prije poslati osobne i te gluposti koje svi traže prilikom prve isplate.. A to će me oni tražiti kad zatražim isplatu ili im mogu negdje to poslati na neku adresu?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 11, 2012 A to će me oni tražiti kad zatražim isplatu ili im mogu negdje to poslati na neku adresu?? Pošalji im na cs@betin.com kopiju osobne s obje strane i neki dokaz o adresi tipa račun neki ili inešto di piše tvoje ime i adresa,ne znam čemu to kad ima sve na osobnoj ali jbeiga to traže,i da kopiju kartice ako si eventualno uplaćivao sa nje.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted May 12, 2012 poslati podaci za Baptistu pa se nadam da ce brzo uplatiti Quote Share this post Link to post Share on other sites