Tuto 157 Posted May 11, 2012 (edited) Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle). 01:05 - Baltimore Orioles - Tampa Bay Rays - Tampa Bay Rays +1.5 - 1.426 01:05 - New York Yankees - Seattle Mariners - over 6.5 - 1.535 01:05 - Philadelphia Phillies - San Diego Padres - under 8.5 - 1.662 01:05 - Pittsburgh Pirates - Houston Astros - under 8 - 1.617 01:10 - Boston Red Sox - Cleveland Indians - Cleveland Indians +2 - 1.412 01:10 - Cincinnati Reds - Washington Nationals - under 8.5 - 1.621 01:10 - Miami Marlins - New York Mets - New York Mets +1.5 - 1.515 02:05 - Texas Rangers - Los Angeles Angels - over 7.5 - 1.719 02:10 - Chicago White Sox - Kansas City Royals - Kansas City Royals +1.5 - 1.521 02:10 - Milwaukee Brewers - Chicago Cubs - over 6.5 - 1.562 02:10 - Minnesota Twins - Toronto Blue Jays - Minnesota Twins +2.5 - 1.476 02:15 - St. Louis Cardinals - Atlanta Braves - St. Louis Cardinals +1.5 - 1.417 03:40 - Arizona Diamondbacks - San Francisco Giants - under 10 - 1.633 04:05 - Oakland Athletics - Detroit Tigers - Oakland Athletics +2 - 1.448 04:10 - Los Angeles Dodgers - Colorado Rockies - Los Angeles Dodgers - 1.595 Uspješan odabir! Edited May 12, 2012 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted May 11, 2012 Friday, May 11, 2012 PNC Park (Pittsburgh, Pa.) 01:05, Pittsburgh Pirates-Houston Astros(Money Line), tip 1, @1.769, Pinnacle Sports Večeras se u Pittsburghu sastaju domaći Piratesi i gostujući Astrosi... Pirati imaju 14-17 dok u zadnjih 10 mečeva imaju 5-5 imaju sasvim solidan tim koji mislim da može mnogo više od dosad pokazanog njihov najveći problem je njihova loša efikasnost napada koji bi po kadru morao mnogo bolje da igra ali mnogi igrači igraju ispod svojih mogućnosti. Sa druge strane Astrosi imaju takođe 14-17 dok u zadnjih 10 mečeva imaju 6-4 ali oni daleko bolje igraju na svom stadionu dok na strani imaju 4-9 po mom mišljenju oni imaju mnogo bolji skor nego što ta ekipa vredi i mislim da će oni tokom sezone sve više i više padati jel po meni su jedan od najlošijih timova u MLB-u. Večeras na brdašcu za Pirate baca James McDonald RHP | Record: 2-1 | ERA: 2.70 odličan početak sezone za njega gledao sam ga ove sezone dva puta i stvarno je bio odličan u zadnja tri starta je u sjajnoj formi 2-0 2.14 ERA. I u karijeri protiv Astrosa ima pozitivan skor 2-1 3.10e nadam se i večeras da će imati dobro izdanje. Što se tiče batera Pirata oni kako sam rekao mogu i moraju mnogo bolje jel imaju sasvim dobar lineup za večeras je najavljen po meni možda i najbolji mogući sastav Pirata koji se nadam da će biti efikasni. 1. Jose Tabata ® RF 2. Nate McLouth (L) LF 3. Andrew McCutchen ® CF 4. Pedro Alvarez (L) 3B 5. Neil Walker (S) 2B 6. Garrett Jones (L) 1B 7. Rod Barajas ® C 8. Clint Barmes ® SS 9. James McDonald (L) P Sa druge strane za Astrose baca Bud Norris RHP | Record: 2-1 | ERA: 4.58 koji nije počeo sezonu sjajno iako se radi o talentovanom pičeru nikako da uskladi svoju formu i na zadnja tri meča nije sjajan ima 1-1 4.91 ERA i u karijeri protiv Pirata ima negativan skor 3-4 4.04 ERA. On iako ima dobar fasbol njegov najveći je problem kontrola strajk zone nadam se i večeras da će imati puno BB!!! Za napad Astrosa mislim da je jedan od najlošijih u ligi imaju par dobrih udarača ali je ipak to dosta skroman tim. Jednostavno mislim da domaćin ima večeras prednost u svemu i nadam se da će to iskoristiti. Uzimam konačnu pobedu Pirata.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted May 11, 2012 Friday, May 11, 2012 Citizens Bank Park (Philadelphia, Pa.) 01:05, Philadelphia Phillies-San Diego Padres(Handicap), tip Philadelphia Phillies -1.5, @2.460 Pinnacle Sports Večeras se u Philade. sastaju domaći Phillisi i gostujući Padresi u prvom meču u seriji... Fila je počela jako loše ovu sezonu i nalaze se na dnu divizije sa zaostatkom za vodećim Was. od 5.5 pobeda to i nije veliki zaostatak ali moraju učiniti sve da se on ne poveća svi znamo da su bez svojih najboljih udarača Utleya i Howarda koji su povređeni i sa njihovim povratkom b svakako Fila igrala daleko bolje ali jednostavno ovakve serije kao što je ova moraju da dobiju jel večeras imaju prednost u svemu nad protivnikom. San Diego jedan od najlošijih timova u ligi posebno u hitingu gde su veoma skromni. Večeras na moundu za domaćina Vance Worley RHP | Record: 2-2 | ERA: 2.84 sjajno otvaranje sezone za njega i trebao bi i večeras da ima dobro veče posebno zbog dosta skromnog hitinga gostiju. Dok hiting i dosta oslabljen je daleko bolji od gostiju večerašnji najavljeni tim File je dosta dobar posebno što je ceo lajnap napravljen tako da mu odgovara LHP bacač najavljeni tim domaćina- 1. Jimmy Rollins (S) SS 2. Placido Polanco ® 3B 3. Shane Victorino (S) CF 4. Hunter Pence ® RF 5. Ty Wigginton ® 1B 6. Carlos Ruiz ® C 7. John Mayberry ® LF 8. Freddy Galvis (S) 2B 9. Vance Worley ® P Dok sa druge strane za Padrese na moundu stoji Clayton Richard LHP | Record: 1-4 | ERA: 4.89 koji nije baš sjajan ove sezone i ako bude imao problema sa kontrolom lopte lako bi ga mogli dohvatiti bateri domaćina. Dok će lineup gostiju večeras izgledati ovako - 1. Will Venable (L) RF 2. Cameron Maybin ® CF 3. Chase Headley (S) 3B 4. Yonder Alonso (L) 1B 5. Jesus Guzman ® LF 6. Nick Hundley ® C 7. Orlando Hudson (S) 2B 8. Jason Bartlett ® SS 9. Clayton Richard (L) P Jednostavno prednost domaćina u svemu i nadam se da će to i iskoristiti jel četvrti uzastopni poraz kući bi bio previše ja sam se odlučio na ovom meču da igram Hendikep na Filu jel će oni sigurno dati sve od sebe da steknu što veću prednost da im se nebi ponovila serija sa metsima gde su u sve tri utakmice vodili i u finišu meča gubili utakmice. Uzimam pobedu File u Hendikepu.... Quote Share this post Link to post Share on other sites