micha 27 Posted May 11, 2012 Posle 11.5. , nikako da izađemo iz minusa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 12, 2012 Od mene za danas : Fudbal Czech R. 1 Vreme: 17:30 Slavia - Bohemians 05 Tip: 1 Kvota: 1.80 Kladionica: Mozzart Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 12, 2012 Posle 11.5. , nikako da izađemo iz minusa. Ovo je živi dokaz kako je kladionica uvijek u plusu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 0 Posted May 12, 2012 evo sinoc od mene 276 bodova Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 12, 2012 Super! To znaci da smo konacno malo u plusu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 0 Posted May 12, 2012 ako neko nije odigrao danas nista, moze da proba na texas hendikep u mlb-u pocinje u 19:05 2,20 je.....ja sam sinoc odigrao 2 para pa ne mogu Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 12, 2012 (edited) Jooj ova betin je tako glupa kladionica da je to smješno..uopće se ne snalazim u njihovoj glupoj ponudi..ja ne znam kako oni misle pridobit igrače..čime?? Edited May 12, 2012 by baptista Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 12, 2012 Jooj ova betin je tako glupa kladionica da je to smješno..uopće se ne snalazim u njihovoj glupoj ponudi..ja ne znam kako oni misle pridobit igrače..čime?? Jooj ova betin je tako glupa kladionica da je to smješno..uopće se ne snalazim u njihovoj glupoj ponudi..ja ne znam kako oni misle pridobit igrače..čime?? uffff mene zahebavaju sa isplatom već 24 sata, non stop im ne valja to kaj im ja pošaljem! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 12, 2012 uffff mene zahebavaju sa isplatom već 24 sata, non stop im ne valja to kaj im ja pošaljem! Ma katastrofa,ja htio odigrati Barcelonu i Sporting 1X sada pa ne mogu ne prihvaća oklade a neke singlove sa live prihvaća..jebote kad završim s ovima napisat ću im da se zatvore jer su tropa!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 12, 2012 ma samo neka oni meni konačno isplatu daju!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites