roberth 15 Posted May 12, 2012 Platili su Dugopolju da pauziraju još jednu godinu u drugoj ligi.. Ova naša liga je sve samo ne liga!! A Pomorac isto ne ide??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 12, 2012 Nitko ne ulazi u prvu ligu ove godine! Quote Share this post Link to post Share on other sites
LeftWing8 0 Posted May 12, 2012 Kriminalan dan Ja sam ionako odustao od dnevnih parova, čeka se samo noć i NBA... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted May 12, 2012 Nitko ne ulazi u prvu ligu ove godine! Onda neka ide Mura u 1.hrvatsku ligu ne da mora iti u 5.slovensku ligu....:((( Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 12, 2012 Onda neka ide Mura u 1.hrvatsku ligu ne da mora iti u 5.slovensku ligu....:((( Zasto? I Mura je "bankrotirala"? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 12, 2012 Uspjesan dan na natjecanjima je gotov. Laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted May 12, 2012 Evo me nakratko da pozdravim s novog moba. Vidim da je i dalje gužva u kafani Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted May 12, 2012 Evo me nakratko da pozdravim s novog moba. Vidim da je i dalje gužva u kafani jesi li siguran da si doso zbog pozdrava ili da se pohvalis novim mobom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted May 12, 2012 dino nesretnice idi spavaj Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted May 13, 2012 Onda neka ide Mura u 1.hrvatsku ligu ne da mora iti u 5.slovensku ligu....:((( Mura je odavno bankrotirala....sve ulaznice su prodajali policaji i ne klub....!! Quote Share this post Link to post Share on other sites