raca988 0 Posted May 13, 2012 Dobro jutro svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted May 13, 2012 Ima novi mob i garant im a facebook na njemu pa je malo forum stavio sa strane!! Evo ko želi dobit na kladari danas nek prepiše ovaj ticket!! jedan par češ zluftati..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 13, 2012 jedan par češ zluftati..... Znam,možda i dva!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted May 13, 2012 sretno svima danas!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 13, 2012 sretno svima danas!! Ma daj!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted May 13, 2012 Ima novi mob i garant im a facebook na njemu pa je malo forum stavio sa strane!! Evo ko želi dobit na kladari danas nek prepiše ovaj ticket!! desi doktore moj Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 13, 2012 desi doktore moj A evo,dobio onaj bonus sa MTF-a na betin,kladionica je toliko glupasta da se želim što prije riješit novaca sa nje,bilo odrađivanjem bonusa bilo gubljenjem..nemam više živaca s njima!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted May 13, 2012 A evo,dobio onaj bonus sa MTF-a na betin,kladionica je toliko glupasta da se želim što prije riješit novaca sa nje,bilo odrađivanjem bonusa bilo gubljenjem..nemam više živaca s njima!! isto tako i ja, cim se nadje para na online zategnem odma kolko ima, obicno na kvotu 20, 50, il 100 evra nebitno. Zato sam presao samo na lokalno jer se vrnem kuci pijan i onda sve istresem, znam secam se u expektu par stotina oresem na neke glupave parove, i reko sam sebi vise Bane neces igrati online sem ako ne dajes pare od bonusa Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 13, 2012 isto tako i ja, cim se nadje para na online zategnem odma kolko ima, obicno na kvotu 20, 50, il 100 evra nebitno. Zato sam presao samo na lokalno jer se vrnem kuci pijan i onda sve istresem, znam secam se u expektu par stotina oresem na neke glupave parove, i reko sam sebi vise Bane neces igrati online sem ako ne dajes pare od bonusa Haha pozat osječaj,gradim banku mjesecima i odjednom nešto mi pukne u glavu i dvije tri glupe oklade ode sav trud u prah.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted May 13, 2012 Dobar dan! jebo si nas svaki dan sa dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted May 13, 2012 Cekam te Dino da i ovde pozelis nam dobar dan, pa dan jebes i ti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted May 13, 2012 Cekam te Dino da i ovde pozelis nam dobar dan, pa dan jebes i ti Dobar dan / pozdrav svima i puno srece danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 13, 2012 Ima novi mob i garant im a facebook na njemu pa je malo forum stavio sa strane!! Evo ko želi dobit na kladari danas nek prepiše ovaj ticket!! Sretno s listicem. Mene ubilo ono "povracaji" :hysterical: Quote Share this post Link to post Share on other sites