Goran1 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 hahahhaa..... nego, danas dobri parovi Arsenal, PSG, Kopenhagen, Tottenham.... ubilo se za dublova + Bolton, Man Utd, Aarhus, Nice, Brest, Dijon, Ajjacio, Zaragoza .... Quote
Nadrealista Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Danas mi je Fc Kopenhagen fix dana pored slinih ekipa kojima treba za svasta nesta meni je Rayo fix dana... bili dobra ekipa al zaredali sa 5 - 6 poraza i sad se bore za opstanak s sa pobjednom kuci protiv slabasne Granade to ce i ostvariti Quote
PERKAN Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 pored slinih ekipa kojima treba za svasta nesta meni je Rayo fix dana... bili dobra ekipa al zaredali sa 5 - 6 poraza i sad se bore za opstanak s sa pobjednom kuci protiv slabasne Granade to ce i ostvariti Tu bi mogao i X doci??? Quote
mostovoj Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Tu bi mogao i X doci??? Hmm, a mogla bi i dvojka Quote
c4nton4 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Covek jednostavno vise i ne odgovara na postove. prestao sam s njim da komuniciram. pokenjamo se na njgov novi mob Pokenjam se ja tebi u koktel Ima novi mob i garant im a facebook na njemu pa je malo forum stavio sa strane!! Evo ko želi dobit na kladari danas nek prepiše ovaj ticket!! Nisam na društvenim mrežama. Nije moj stil Williams na postolju Quote
mostovoj Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Odzdrav Da li si zaboravio na H2H ili samo prodajes utakmice? Quote
tvicenti Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Da li si zaboravio na H2H ili samo prodajes utakmice? ahahahaah prodana duša!!! Quote
statisticar Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Man City se pati mensečini... nije lako titulu u engleskoj osvojiti... Quote
tvicenti Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Man City se pati mensečini... nije lako titulu u engleskoj osvojiti... Ma samo je pitanje vremena kad će dati gol!Sumnjam da će sada oni kiksati ipak je tu puno novaca! Quote
tvicenti Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 polako ce oni pred kraj utakmice... Takve utakmice se riješavaju na poluvremenu u svlačionici! ahahahahaha ahahaha Milan i Novara su si malo zaradili na kraju sezone Poluvrijeme/kraj ---> 2/1 Quote
tvicenti Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Ovaj Jelavić je počeo biti zicer na kladama da daje gol! Opet je i danas piknuo već jednoga a još ima cijelo drugo poluvrijeme! Quote
Recommended Posts