Goran1 7 Posted May 13, 2012 hahahhaa..... nego, danas dobri parovi Arsenal, PSG, Kopenhagen, Tottenham.... ubilo se za dublova + Bolton, Man Utd, Aarhus, Nice, Brest, Dijon, Ajjacio, Zaragoza .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted May 13, 2012 Danas mi je Fc Kopenhagen fix dana pored slinih ekipa kojima treba za svasta nesta meni je Rayo fix dana... bili dobra ekipa al zaredali sa 5 - 6 poraza i sad se bore za opstanak s sa pobjednom kuci protiv slabasne Granade to ce i ostvariti Quote Share this post Link to post Share on other sites
homer10 0 Posted May 13, 2012 Pozdrav svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted May 13, 2012 pored slinih ekipa kojima treba za svasta nesta meni je Rayo fix dana... bili dobra ekipa al zaredali sa 5 - 6 poraza i sad se bore za opstanak s sa pobjednom kuci protiv slabasne Granade to ce i ostvariti Tu bi mogao i X doci??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 13, 2012 Tu bi mogao i X doci??? Hmm, a mogla bi i dvojka Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted May 13, 2012 Covek jednostavno vise i ne odgovara na postove. prestao sam s njim da komuniciram. pokenjamo se na njgov novi mob Pokenjam se ja tebi u koktel Ima novi mob i garant im a facebook na njemu pa je malo forum stavio sa strane!! Evo ko želi dobit na kladari danas nek prepiše ovaj ticket!! Nisam na društvenim mrežama. Nije moj stil Williams na postolju Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 13, 2012 Williams na postolju Serena ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 13, 2012 Odzdrav Da li si zaboravio na H2H ili samo prodajes utakmice? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 13, 2012 Da li si zaboravio na H2H ili samo prodajes utakmice? ahahahaah prodana duša!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted May 13, 2012 Man City se pati mensečini... nije lako titulu u engleskoj osvojiti... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 13, 2012 Man City se pati mensečini... nije lako titulu u engleskoj osvojiti... Ma samo je pitanje vremena kad će dati gol!Sumnjam da će sada oni kiksati ipak je tu puno novaca! Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted May 13, 2012 polako ce oni pred kraj utakmice... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 13, 2012 polako ce oni pred kraj utakmice... Takve utakmice se riješavaju na poluvremenu u svlačionici! ahahahahaha ahahaha Milan i Novara su si malo zaradili na kraju sezone Poluvrijeme/kraj ---> 2/1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 13, 2012 Ovaj Jelavić je počeo biti zicer na kladama da daje gol! Opet je i danas piknuo već jednoga a još ima cijelo drugo poluvrijeme! Quote Share this post Link to post Share on other sites