statisticar 7 Posted May 13, 2012 Laku noć svirači... Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 13, 2012 Hebe mi se i za Mancinia i za fergusona a i ko je prvak,bitno je da je city dobio i da je dobitan tip na kladari,jos da napoli izdura i lakse se dise.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted May 13, 2012 Hebe mi se i za Mancinia i za fergusona a i ko je prvak,bitno je da je city dobio i da je dobitan tip na kladari,jos da napoli izdura i lakse se dise.. Ima i onih koji nisu nista odigrali, pa ne razmisljaju da li je neko igrao na city ili qpr.... a naravno da je dobitak na prvom mjestu Jao ispade Villareal.... nevjerovatno.... do prije samo par godina extra dobra ekipa, ucesnik lige prvaka.... steta! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 13, 2012 Hebe mi se i za Mancinia i za fergusona a i ko je prvak,bitno je da je city dobio i da je dobitan tip na kladari,jos da napoli izdura i lakse se dise.. Pozdrav Srecko City zabio dva u nadoknadi, Rayo u 90-oj.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted May 13, 2012 Ima i onih koji nisu nista odigrali, pa ne razmisljaju da li je neko igrao na city ili qpr.... a naravno da je dobitak na prvom mjestu Jao ispade Villareal.... nevjerovatno.... do prije samo par godina extra dobra ekipa, ucesnik lige prvaka.... steta! A Vallecano se izvuce u zadnjoj minuti i ostavi mi tiket u igri.... Ako PSG pobijedi do kraja, bice to solidan dobitak danas... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted May 13, 2012 (edited) A Vallecano se izvuce u zadnjoj minuti i ostavi mi tiket u igri.... Ako PSG pobijedi do kraja, bice to solidan dobitak danas... I ja sam igrao Rayo na vise tiketa, ali mi zao Villareal... jebi ga... Nego hocemo li n askijanje, jesi li vidio kako snijeg pada u Sarajevu Edited May 13, 2012 by Dinno Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 13, 2012 Pozdrav Srecko City zabio dva u nadoknadi, Rayo u 90-oj.... Sad tek vidim da ti je i X odgovarao kod Spanjolaca. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 13, 2012 Laku noc narode Sad tek vidim da je i Olympiakos okrenuo u zadnjoj cetvrtini Quote Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted May 13, 2012 Osvoijla je Buducnost titulu Lige Sampiona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 13, 2012 Pozdrav Srecko City zabio dva u nadoknadi, Rayo u 90-oj.... Sad tek vidim da ti je i X odgovarao kod Spanjolaca. Znaš kako se veli,sreća prati hrabre..jbg htjedoh se riješit love na betinu ali nisam uspio!! ..povraćanje je bilo uspješno!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted May 13, 2012 na kraju balade i ove frke trke kome treba kome netreba kad se sve sabere i oduzme ipak sam na kraju dana u finom plusu da su Newcastle i Auxere izvukli bar po iks bio bi ekstra plus al ni ovako nije lose... danas 90% proslo kome je trebalo osim Newcastla i Auxera koji je isto kao Villareal do prije par godina bio prilicno dobar klub a sad pravac druga liga... inace kod spanaca ocekivani rezultati osim mozda villareala, kod engleza sve ocekivano osim newcastla, a kod italijana za divno cudo nije bilo fule kod francuza zezno samo auxere al mora neko i ispast, ne mogu svi ostat Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted May 13, 2012 @1.45.Hoce li to Buducnost dobiti? koga pitas, pa ko je taj ,lik montenegro pojavio se da kaze dobar dan u kafani i ti njega pitas ahahahaah prodana duša!!! nema Cantone , samo dodje napise i pobegne ko neka kurva najgora, jebo sam ga usta kad dodje sutra Quote Share this post Link to post Share on other sites