Jump to content

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hebe mi se i za Mancinia i za fergusona a i ko je prvak,bitno je da je city dobio i da je dobitan tip na kladari,jos da napoli izdura i lakse se dise..

Ima i onih koji nisu nista odigrali, pa ne razmisljaju da li je neko igrao na city ili qpr.... a naravno da je dobitak na prvom mjestu :48thumbsup:

Jao ispade Villareal.... nevjerovatno.... do prije samo par godina extra dobra ekipa, ucesnik lige prvaka.... steta!

Posted

Hebe mi se i za Mancinia i za fergusona a i ko je prvak,bitno je da je city dobio i da je dobitan tip na kladari,jos da napoli izdura i lakse se dise..

Pozdrav Srecko :icon_biggrin:

City zabio dva u nadoknadi, Rayo u 90-oj.... :tzare:

Posted

Ima i onih koji nisu nista odigrali, pa ne razmisljaju da li je neko igrao na city ili qpr.... a naravno da je dobitak na prvom mjestu :48thumbsup:

Jao ispade Villareal.... nevjerovatno.... do prije samo par godina extra dobra ekipa, ucesnik lige prvaka.... steta!

A Vallecano se izvuce u zadnjoj minuti i ostavi mi tiket u igri.... Ako PSG pobijedi do kraja, bice to solidan dobitak danas...

Posted (edited)

A Vallecano se izvuce u zadnjoj minuti i ostavi mi tiket u igri.... Ako PSG pobijedi do kraja, bice to solidan dobitak danas...

I ja sam igrao Rayo na vise tiketa, ali mi zao Villareal... jebi ga...

Nego hocemo li n askijanje, jesi li vidio kako snijeg pada u Sarajevu :icon_biggrin:

Edited by Dinno
Posted

Pozdrav Srecko :icon_biggrin:

City zabio dva u nadoknadi, Rayo u 90-oj.... :tzare:

Sad tek vidim da ti je i X odgovarao kod Spanjolaca. :48thumbsup:

Znaš kako se veli,sreća prati hrabre..jbg htjedoh se riješit love na betinu ali nisam uspio!! :77tooth:

..povraćanje je bilo uspješno!! :icon_biggrin:

Posted

na kraju balade i ove frke trke kome treba kome netreba kad se sve sabere i oduzme ipak sam na kraju dana u finom plusu :icon_surprised: da su Newcastle i Auxere izvukli bar po iks bio bi ekstra plus al ni ovako nije lose... danas 90% proslo kome je trebalo osim Newcastla i Auxera koji je isto kao Villareal do prije par godina bio prilicno dobar klub a sad pravac druga liga... inace kod spanaca ocekivani rezultati osim mozda villareala, kod engleza sve ocekivano osim newcastla, a kod italijana za divno cudo nije bilo fule :icon_biggrin: kod francuza zezno samo auxere al mora neko i ispast, ne mogu svi ostat :50yes:

Posted

@1.45.Hoce li to Buducnost dobiti?

:icon_eek:

koga pitas, pa ko je taj ,lik montenegro pojavio se da kaze dobar dan u kafani i ti njega pitas :57bye:

ahahahaah prodana duša!!!

nema Cantone , samo dodje napise i pobegne ko neka kurva najgora, jebo sam ga usta kad dodje sutra :icon_biggrin: