micha 27 Posted May 13, 2012 Ukratko . Sada smo na drugom mestu i samo mi i Kinfa koja je prva smo u plusu. Jedini problem je u tome što mi imamo + 269 bodova, a oni +2301. Imaju dvojicu raspoloženih igrača ,koji imaju preko 1000 bodova, dok kod nas smo najbolji Melo i ja koji imamo po 400 bodova. e, tu je ta razlika. Ali ima još da se igra . Pa nismo stigli ni do polovine. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted May 13, 2012 od mene za danas Fudbal ISLAND: Landsbankadeild Vreme: 21:15 Keflavik - Stjarnan, Koliko će golova biti postignuto? Tip: Više od 2,5 Kvota: 1.57 Kladionica: Bwin juce od mene +85 bodova, proso Rayo Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 14, 2012 Bapti ajde javi kad ti isplate ja sam zatrazio isplatu jucer prijepodne pa da vidim da li ce biti problema! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 14, 2012 Moja isplata je na cekanju,ako uvazavaju live oklade onda bi mi trebali isplatit ako ne onda ce mi stornirat isplatu,pa cu morat jos jedno 13-ak eura provrtit.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 14, 2012 Moja isplata je na cekanju,ako uvazavaju live oklade onda bi mi trebali isplatit ako ne onda ce mi stornirat isplatu,pa cu morat jos jedno 13-ak eura provrtit.. a di vidis da ti je isplata na cekanju? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 14, 2012 Pise tamo pod isplatom zahtjev da ide na monezbookers i status provern i datum kad sam zatrazio isplatu, nista ne pise kad bi oni to trebali pustiti! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 14, 2012 Nedeljom ne rade, pa mu skoro isto dođe da li isplatu tražio u nedelju ili ponedeljak. Čak mislim da ni subotom ne rade. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 14, 2012 Pa vidjet ces kad ti sjedne na Mb do onda je na cekanju ako je storniraju onda ti vrate na racun,tako su meni kad sam imo prvu uplatu pa su mi vratili jer nisam poslao podatke,onda kad sam poslao su mi isplatili na mb,tek drugi dan su isplatili.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 14, 2012 Za danas od mene: Fudbal Arg. Primera B Nacional Vreme: 23:15 Quilmes - Defensa y Justicia Tip: 1 Kvota: 1.65 Kladionica: Expekt Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 14, 2012 Nedeljom ne rade, pa mu skoro isto dođe da li isplatu tražio u nedelju ili ponedeljak. Čak mislim da ni subotom ne rade. znaci onda nista danas od love! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 14, 2012 Iskreno,ne vjerujem da imaju neku navalu isplata tamo,ne vidim razlog zasto lova ne bi danas mogla bit isplacena... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZOKISOJER40 1 Posted May 14, 2012 ja sam za danas odigro na fogninija protiv bagdatisa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 0 Posted May 14, 2012 sinoc novih 165 bodova Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 14, 2012 Evo samo da obavijestim da je moja isplata sjela na MB uspjesno :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 14, 2012 Evo samo da obavijestim da je moja isplata sjela na MB uspjesno :D Kod mene jos uvijek nista sjelo a zatrazio sam isplatu 12og Quote Share this post Link to post Share on other sites