Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

14.05.2012.

Recommended Posts

Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle).

01:05 - Baltimore Orioles - New York Yankees - Baltimore Orioles +2.5 - 1.405 :nije:

01:05 - Philadelphia Phillies - Houston Astros - under 9.5 - 1.521 :uredu:

01:05 - St. Louis Cardinals - Chicago Cubs - over 6.5 - 1.524 :uredu:

01:05 - Washington Nationals - San Diego Padres - under 8 - 1.535 :nije:

01:07 - Toronto Blue Jays - Tampa Bay Rays - Toronto Blue Jays +1.5 - 1.408 :nije:

01:10 - Atlanta Braves - Cincinnati Reds - Cincinnati Reds Over 3.5 - 1.840 :nije:

01:10 - Boston Red Sox - Seattle Mariners - under 10 - 1.575 :uredu:

01:10 - Miami Marlins - Pittsburgh Pirates - under 8 - 1.571 :uredu:

01:10 - New York Mets - Milwaukee Brewers - New York Mets Over 3.5 - 1.909 :nije:

02:05 - Texas Rangers - Kansas City Royals - under 11 - 1.641 :uredu:

02:10 - Chicago White Sox - Detroit Tigers - under 9 - 1.662 :nije:

02:10 - Minnesota Twins - Cleveland Indians - 1st Halfs (5 innings) Cleveland Indians +0.5 - 1.613 :uredu:

04:05 - Los Angeles Angels - Oakland Athletics - under 8 - 1.571 :uredu:

04:10 - Los Angeles Dodgers - Arizona Diamondbacks - 1st Halfs (5 innings) over 3 - 1.870 :nije:

04:15 - San Francisco Giants - Colorado Rockies - San Francisco Giant +1.5 - 1.500 :uredu:

Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove.

Uspješan odabir! :crossfingers:

Edited by Tuto

Prijedlog današnjih NHL susreta (Pinnacle incl. OT).

02:00 - New York Rangers - New Jersey Devils - over 4.5 - 1.725 :nije:

02:00 - New York Rangers - New Jersey Devils - New York Rangers - 1.855 :uredu:

02:00 - New York Rangers - New Jersey Devils - 1st Period under 1.5 - 1.535 :uredu:

Uspješan odabir! :crossfingers:

Edited by Tuto

Monday, May 14

Busch Stadium (St. Louis, Mo.)

01:05, St. Louis Cardinals-Chicago Cubs, tip 2, @2.54, Expekt, 4/10 :uredu:

Večeras se na čuvenom Buschu sastaju aktuelni osvajači "SVETSKE SERIJE" domaćini Cardinalsi i gostujući Cabsi...Na ovom diviziskom duelu bi ja probao da tražim malo iznenađenje i pobedu aucajdera na ovom meču a to su Cabsi ako u Baseballu se išta može nazvati iznenađenjem.

Iako su igrački svakako daleko kvalitetniji tim mislim da je ovde kvota na goste preterano visoka i ja nemogu a da ne odigram na njih iz mnogo razloga.

Jednostavno evidentno je da je domaćin upao u lošu seriju doživeli su čišćenje od odlične Atlante i da su večeras pod pritiskom i iako su oni lideri divizije imaju samo 6 pobeda više od upravo zadnjih Cabsa nemislim da Cabsi mogu do pley ofa ove sezone ali svakako da svakom meču pristupaju motivisano.

Drugo u večerašnjem pičerskom okršaju prednost bi dao pičeru Cabsa. Dok naravno hiterski su Cardinalsi bolji tim ali i sa par bitnih igrača koji su pod znakom pitanja.

Večeras na moundu za domaćina Jake Westbrook RHP | Record: 4-2 | ERA: 1.76 koji je sjajno počeo ovu sezonu ali je on pičer koji svakako će tokom sezone padati i ja ga iskreno previše ne respektujem i polako je u zadnja tri meča počeo da pada u formi i nebi me iznenadilo da večeras ima loše veče.

Sa druge strane za Cabse na moundu stoji Ryan Dempster RHP | Record: 0-1 | ERA: 1.02 čovek koji baca neverovatno ove sezone pičer koji tokom karijere nema tako sjajnu statistiku ali je veoma dobar pičer koji je u karijeri bio sve i9 starter i riliver i clozer i sada opet starter.Ove sezone na pet mečeva je dozvolio samo 4 rana dok je na dva gostovanja protiv Mia. i Cin. nije dopustio ni jedan poen. Mora i on na jednom meču da odbaca loše nadam se da to neće biti večeras ali na pičera sa takvom formom i kontrolom lopte po ovakvoj kvoti jednostavno moram da igram.

Uzimam konačnu pobedu Cabsa.... Posted Image

Edited by Crni