Montenegro88 0 Posted May 15, 2012 Zanimljive dvije utakmice u Rumuniji danas. Miloveni-CLuj - Vaslui i Steaua obecali po 500 000 eur ako im domacin zakine makar bod :D Universita CLuj-Voita Sibiu - stigla je nada za goste jer u drugoj ligi Timosiara nije dobila licencu i odluceno je da iz lige ispadaju samo zadnja tri,ako dobiju danas u zadnjem kolu igraju sa slabim Miloveniem ,to je 6 bodova i cekaju kiks Targu Muresa, zato je kvota pocela da pada Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 15, 2012 Pozdrav svima Mojih 25 eura na Unibetu ide na Fortunu. Onu iz Düsseldorfa Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted May 15, 2012 Pozdrav svima Mojih 25 eura na Unibetu ide na Fortunu. Onu iz Düsseldorfa Siguran???? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 15, 2012 Siguran???? Naravno da nisam, tim vise sto im i X odgovara pa cak i poraz 0-1. Cisto pogadjanje, ionako nisam u kladionicarskim vodama vec dugo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted May 15, 2012 Pozdrav svima Mojih 25 eura na Unibetu ide na Fortunu. Onu iz Düsseldorfa Mislim da je dobar odabir... Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted May 15, 2012 Dobar dan kockarcine Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted May 15, 2012 Naravno da nisam, tim vise sto im i X odgovara pa cak i poraz 0-1. Cisto pogadjanje, ionako nisam u kladionicarskim vodama vec dugo. bolje onda 1x!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 15, 2012 bolje onda 1x!!! Mali je koeficijent, a nisam siguran da se moze tako okretati bonus. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZOKISOJER40 1 Posted May 15, 2012 Mali je koeficijent, a nisam siguran da se moze tako okretati bonus. ali za ovako odigrati 1.45 je dosta dobra kvota Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 15, 2012 ali za ovako odigrati 1.45 je dosta dobra kvota Da u SuperSportu, ali u Unibetu je 1.30. Quote Share this post Link to post Share on other sites
warmonger696 0 Posted May 15, 2012 Dobra večer društvo!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted May 15, 2012 Onda sa srecom na Nemce... Quote Share this post Link to post Share on other sites