Nadrealista 13 Posted May 16, 2012 (edited) Da li da stojim na lijevoj ili desnoj nozi?? okreni se prema suncu i na koju nogu pada vise sunca na njoj moras stajati Edited May 16, 2012 by Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 16, 2012 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted May 16, 2012 finska prva liga Honka - MyPa, domacini u samom dnu sa omjerom 1 pobjeda 2 nerjeseno i 3 poraza a gosti u samom vrhu sa omjerom 5 pobjeda 0 nerjesenih i samo 1 poraz i to od Intera koji je prvi na tabeli... kvota na gosta 4.20 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted May 16, 2012 finska prva liga Honka - MyPa, domacini u samom dnu sa omjerom 1 pobjeda 2 nerjeseno i 3 poraza a gosti u samom vrhu sa omjerom 5 pobjeda 0 nerjesenih i samo 1 poraz i to od Intera koji je prvi na tabeli... kvota na gosta 4.20 To mi se svidja probati.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted May 16, 2012 Dobar dan kockarcine Moj predlog za danas over gemova Wawrinka-Tipsarevic Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted May 16, 2012 Dobar dan kockarcine Moj predlog za danas over gemova Wawrinka-Tipsarevic Svidja mi se ...samo da ne bude ladno 2-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 16, 2012 Otvorene su prijave H2H - bwin za lipanj 2012. :smile_clapping: Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted May 16, 2012 okreni se prema suncu i na koju nogu pada vise sunca na njoj moras stajati E super! A u kojoj ruci da drzim ovu solju vode?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted May 16, 2012 Svidja mi se ...samo da ne bude ladno 2-0 Al ga ja ubode ovde a odigrao Over???? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted May 16, 2012 E super! A u kojoj ruci da drzim ovu solju vode?? proso voz... moro si to sve uradit prije zalaska sunca, sad ga vise nema... a sutra je novi dan i nova nafaka Quote Share this post Link to post Share on other sites