Tuto 157 Posted May 16, 2012 (edited) Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle). 00:35 - San Diego Padres - Los Angeles Dodgers - 1st Halfs (5 innings) Los Angeles Dodgers +0.5 - 1.606 01:05 - Cleveland Indians - Seattle Mariners - Cleveland Indians +2 - 1.452 01:05 - Detroit Tigers - Minnesota Twins - Minnesota Twins under 4 - 1.901 01:05 - Washington Nationals - Pittsburgh Pirates - 1st Halfs (5 innings) Washington Nationals +0.5 - 1.495 01:07 - Toronto Blue Jays - New York Yankees - under 10.5 - 1.671 01:10 - Atlanta Braves - Miami Marlins - under 9 - 1.599 01:10 - New York Mets - Cincinnati Reds - 1st Halfs (5 innings) Cincinnati Reds +0.5 - 1.847 01:10 - Tampa Bay Rays - Boston Red Sox - Boston Red Sox Over 3.5 - 1.813 02:05 - Houston Astros - Milwaukee Brewers - over 7 - 1.581 02:05 - Texas Rangers - Oakland Athletics - Oakland Athletics Over 3.5 - 1.909 02:10 - Kansas City Royals - Baltimore Orioles - Baltimore Orioles +2 - 1.408 02:40 - Colorado Rockies - Arizona Diamondbacks - Colorado Rockies +1.5 - 1.585 04:05 - Los Angeles Angels - Chicago White Sox - Chicago White Sox +1.5 - 1.500 04:15 - San Francisco Giants - St. Louis Cardinals - San Francisco Giants Over 3 - 1.806 Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove. Uspješan odabir! Edited May 17, 2012 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 16, 2012 (edited) Prijedlog današnjeg NHL susreta (Pinnacle incl. OT). 02:00 - New York Rangers - New Jersey Devils - New York Rangers Over 2.5 - 2.200 02:00 - New York Rangers - New Jersey Devils - 1st Period Over 1.5 - 2.740 Uspješan odabir! Edited May 17, 2012 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted May 16, 2012 Wednesday, May 16, 2012 Petco Park (San Diego, CA) 00:35, San Diego Padres-Los Angeles Dodgers, tip 1, @2.08, Unibet, 6/10 Večeras se u San Diegu igra diviziski meč između domaćih Padresa i gostujućih Dodgersa... Ako se pogleda tabela i kvalitet timova nesumnjivo je da je L.A. favorit na ovom meču ali ja mislim da je ovde ipak malo drukčiji odnos snaga i da bi domaćin mogao da iznenadi na ovom meču. Jako retko ove sezone igram na Padrese naravno iz razloga što su po kvalitetu tu najviše mislim na batere dosta skromni zadnji put sam igrao na njih upravo protiv L.A.D. kada su pobedili sa 8-4 i to je upravo bila jedina pobeda Padresa ove sezone nad Dodgersima i tada je kao i večeras startni pičer na moundu za padrese bio Clayton Richard. Radi se o pičeru koji iako poseduje solidan kvalitet ove sezone nije startovao dobro 1-5 5.32 ERA. ali i on je pičer koji protiv Dodgersa u karijeri ima fantastičnu statistiku 5-1 2.63 i mislim da bi konačno posle par lošijih startova mogao da ima dobro veče jer kad je ove sezone na tom meču koji sam gledao ceo bacao fantastično protiv kompletnog tima Dodgersa( o tome ću kasnije i povredama batera L.A.D.) nevidim zašto i večeras nebi mogao da ima dobru rolu protiv dosta osakaćenog povredama lineupa Dodgersa. Na tom meču je Richard imao u 7 inn. dopustio je samo dva hita bez i jednog rana i BB i imao 3 SO nadam se da bi mogao imati dobro veče. Što se tiče batera oni iako nemaju klasičnih power udarača bi mogli da dohvate večerašnjeg pičera L.A. jel je on levoruki bacač dok se upravo ceo tim batera sem pičera Richarda odgovara im levoruki bacač pošto su ili R udarači ili svič hiteri najavljeni sastav Padresa - 1. Cameron Maybin ® CF 2. Chris Denorfia ® RF 3. Chase Headley (S) 3B 4. Jesus Guzman ® 1B 5. James Darnell ® LF 6. Orlando Hudson (S) 2B 7. Nick Hundley ® C 8. Andy Parrino (S) SS 9. Clayton Richard (L) P Sa druge strane za Dodgerse baca Chris Capuano, LHP 5-0 2.06 ERA koji ima sjajnu sezonu iza sebe ali je gotovo sve mečeve bacao na Dodgers stadionu. Ja ga lično preterano ne respektujem i mislim da neće dugo izdržati u ovom ritmu nadam se već od večeras. Onošto je bitno na večerašnjem meču je to da su Dodgersi osakaćeni povredama bez najboljeg batera M. Kempa uz njega su povređeni i startni udarači J. Rivera ,J. Uribe ,J. Hairston, zbog tih povreda lineup gostiju izgleda ovako sa dosta promena - 1. Tony Gwynn (L) CF 2. Elian Herrera (S) 2B 3. Bobby Abreu (L) LF 4. Andre Ethier (L) RF 5. Jerry Sands ® 1B 6. Justin Sellers ® SS 7. Adam Kennedy (L) 3B 8. Matt Treanor ® C 9. Chris Capuano (L) P Kad se pogleda i da je čak 5 batera računajući i pičera L što odgovara levorukom bacaču a njima nikako ne odgovara LHP kao što je Richard mislim da zbog svega se večeras isplati igrati na Padrese i izgleda mi kao dobar bet.U većini kladionica je kvota na Padrese u padu konstantno što je i razumljivo. Uzimam konačnu pobedu Padresa.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted May 16, 2012 Wednesday, May 16, 2012 Wrigley Field (Chicago, Ill.) 02:05, Chicago Cubs-Philadelphia Phillies, tip Chicago postiže više od 3.5 runa, @1.813, Pinnacle Sports, 5/10 Večeras se na čuvenom Wrigley Fildu sastaju domaći Cabsi i gostujući Phillisi... Oba tima su u istim formam,a sa po 5-5 u zadnjih 10 mečeva ja se ovde nebi puno hvatao za favorita ovog meča meni što se sviđa na ovom meču je Over na domaćina granica je 3.5 ni mala ni velika i mislim da je domaćini iz više razloga mogu prebaciti. Večeras na moundu za Filu stoji Kyle Kendrick RHP | Record: 0-3 | ERA: 7.32 loša sezona za njega ali i njegovi mečevi u karijeri pokazuju da se radi o sasvim jednom prosečnom pičeru koji je još relativno mlad ima 27 god u karijeri ima 43-33 4.50 ERA. na zadnjem meču je totalno podbacio i bacao je samo 1 inn. ali je primio čak 5 ranova. Nadam se da ni večeras neće imati sjajno veče. Ako nebude bacao sjajno moraće brzo da uđe bulpen a on je jedan od lošijih delova ekipe File. Što se tiče napada Cabsa iako ne preterano kvalitetan imaju dosta mladih i sjajnih batera koji u zadnje vreme udaraju fantastično. Na zadnja dva meča protiv Cadinalsa su postigli 12ranova na svakom meču po 6 a koliko su prilika i hitova imali mogli su još bar 5-6 ranova da daju. Izlaze večeras sa najjkačim sastavom - 1. David DeJesus (L) RF 2. Tony Campana (L) CF 3. Starlin Castro ® SS 4. Bryan LaHair (L) 1B 5. Alfonso Soriano ® LF 6. Ian Stewart (L) 3B 7. Geovany Soto ® C 8. Darwin Barney ® 2B 9. Matt Garza ® P Jednostavno mislim da bi mogli da idu preko ove granice večeras uz dosta skromnog pičera i bulpen tu je i napad Cabsa koji je u HOTU. Uzimam Over 3.5 na Cabse.... Quote Share this post Link to post Share on other sites