micha 27 Posted May 16, 2012 Pogađamo mi sve, ali pogađaju i iz Kinfe. Ali mi se ne predajemo. Samo tako momci nastavite! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 17, 2012 Za danas od mene ovo: Fudbal Litvanija 1. liga Vreme: 17:00 Pakruojo - FC Dainava Tip: 1 Kvota: 1.75 Kladionica: Mozzart Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted May 17, 2012 Pogađamo mi sve, ali pogađaju i iz Kinfe. Ali mi se ne predajemo. Samo tako momci nastavite! jebiga kad ih nenormalno ide... s ovim nasim bodovima prosli mjesec u ovo vrijeme smo bili ubjedljivo prvi... znaci mi smo nastavili po starom a njih je ufatila neka luda sreca... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 17, 2012 Izmena . Od sutra Izlazi - Melo ulazi - baptista Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted May 17, 2012 Tenis Roma,WTA Vreme: 19:35 Ana Ivanovic - Maria Sharapova Tip: 2 Kvota: 1.50 Kladionica: Mozzart Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZOKISOJER40 1 Posted May 17, 2012 imamo jos pola mjeseca da ih stignemo ajmo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted May 17, 2012 kolko vidim i danas smo fino igrali... micha euro i ja smo pogodili Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZOKISOJER40 1 Posted May 18, 2012 kolko vidim i danas smo fino igrali... micha euro i ja smo pogodili i ja sam pogodio u nocnom terminu NHL Quote Share this post Link to post Share on other sites