Bunka 7 Posted May 17, 2012 Ko ovaj mesec igra kontra mene postace milioner Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted May 17, 2012 Ko ovaj mesec igra kontra mene postace milioner Evo Dinno, poslusaj covjeka! Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted May 17, 2012 mozda coveku razbije maler... Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted May 17, 2012 nije bas sve tako crno, poneki dan dodje sve realno , vikend je bas bio dobar ja sam bio u ogromnom plusu , juce i mene Hercules zeznuo za veliki dobitak ali je bilo za ocekivati da ce pobediti Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZOKISOJER40 1 Posted May 17, 2012 nije bas sve tako crno, poneki dan dodje sve realno , vikend je bas bio dobar ja sam bio u ogromnom plusu , juce i mene Hercules zeznuo za veliki dobitak ali je bilo za ocekivati da ce pobediti slazem se s tobom u vezi s vikendom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted May 17, 2012 Došla plavuša s vozačkog ispita i upita drugu plavušu: - Ne kužim kako sam pala na vozačkom. Došla sam do kružnog toka, na znaku je pisalo 30 i ja sam 30 puta kružila oko znaka. Instruktor mi je rekao da sam pala. Na to će druga plavuša: - Možda si krivo brojila. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted May 17, 2012 (edited) Novo parkirno mjesto: Edited May 17, 2012 by Goran1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
warmonger696 0 Posted May 17, 2012 Laka vam noć! Quote Share this post Link to post Share on other sites
raca988 0 Posted May 17, 2012 Laku noć ekipa... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted May 17, 2012 Novo parkirno mjesto: samo za tebe Quote Share this post Link to post Share on other sites