Goran1 7 Posted May 17, 2012 Pita Mujo Hasu: Šta ti je bolje, ajfon ili ajped...? -Haso: Meni je najbolji ajvar... Dolazi Mujo kući i govori Fati: - Usvojen je novi zakon. Žena s četvero djece ima pravo na mirovinu! - Mi ih imamo troje i ja više ne mislim rađati. - Imam ja vanbračnog sina, dovedem ga, pa ih je četvero. Ode Mujo i dovede sina, ali u kući zatekne Fatu samu. - Dobro, Fato, gdje su djeca? - Došli ljudi i odveli svoje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted May 25, 2012 (edited) Mujo i Haso švercaju tvorove preko granice. - Bolan Haso, a gdje ćemo staviti tvora. - U gaće, naravno. - Nemoj u gaće, smrdi. - Ma tko ga jebe, nek' crkne! Edited May 25, 2012 by Goran1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted May 25, 2012 Fata čita neku knjigu pa upita Muju: - Mujo, gdje su Alpe? - Otkud znam, ti si spremala kuću... Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted May 30, 2012 Što radi gola Slovenka između dva gola Bosanca? SMETA Quote Share this post Link to post Share on other sites