Sasha8 0 Posted May 18, 2012 Najbolja kladionica, limit je za vse isti, najbolje kvote, isplata besplatna jednom mesecno, osim utakmica se visokim limitom moze samo SINGLE Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted December 10, 2012 veoma dobra kladionica, isplata za 15 min na moneybookers Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xamax 0 Posted May 7, 2013 Pozdrav, nov sam u online kladjenju, pa bih vas zamolio za par saveta. Registrovao sam se na Pinnacle Sports. Interesuje me najjeftiniji nacin za transfer novca na moj racun kod Pinnacle-a i (eventualni) povracaj novca sa istog. Prva uplata? Da li tu ima nekih komplikacija? Vidim da na njihovom sajtu ima neki cenovnik povracaja novca. Da li ja to dobro gledam, da li je provizija za isplatu 12-20e? Pozdrav! Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted May 7, 2013 Pinnacle je ozbiljna kladionica, za jake igrače, tako da 12€ nije strašno ako podižeš bar 300-400 eura. Ako misliš igrati sa 10 eura i dizati 50, onda Pinnacle nije za tebe. Skrill je odličan servis (moneybookers), nema nikakvih komplikacija ni sa ovim servisom niti sa Pinnacle. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xamax 0 Posted May 7, 2013 Ok, hvala na brzom odgovoru, bilo mi je to nejasno jer sam mislio da to ide na procenat od isplate... Pozdrav! Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted May 7, 2013 S Pinnaclea možeš jednom u mjesecu isplatiti novac bez provizije. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xamax 0 Posted May 7, 2013 S Pinnaclea možeš jednom u mjesecu isplatiti novac bez provizije. To sam procitao na sajtu...kako sam shvatio ova provizija je u stvari ono sto placas posrednicima (npr moneybookers-u) iako vrsis tu transakciju prvi put u mesecu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted June 6, 2013 To sam procitao na sajtu...kako sam shvatio ova provizija je u stvari ono sto placas posrednicima (npr moneybookers-u) iako vrsis tu transakciju prvi put u mesecu. MB ne uzima proviziju za uplatu ili isplatu sa kladionice vec samo za Uplatu ili isplatu na karticu i nije velika ili kad saljes nekom drugom na njegov Mb ovo uzima Pinnacle da se zastiti od takvih koji bi cesto uzimali pare ovako moras drzati mesec dana pare kod njih kladionica je inace cesto najbolja sa kvotama i ko hoce da igra ozbiljnije sve preporuke Quote Share this post Link to post Share on other sites