Dinno 10 Posted May 19, 2012 A dovoljno je jednom (ili dva puta ko protiv Barcelone)..... E ako bude tako, da Bog da izgubili 15:0 ili 15:1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
raca988 0 Posted May 19, 2012 A evo da bude malo zanimljivije veceras, jedan lagani double: Đoković N.-Federer R. 2 @2.10 (Fedjo u formi ne bi trebao biti underdog ovdje) Bayern(h0:1)-Chelsea 1 @3.50 (Utakmicu vidim kao X ili pobjedu sa hendijem, pobjeda s jedan razlike je manje vjerojatna, odlucio sam se za hendi Bayerna iz navijackih razloga ) Uk. tečaj: 7.35 Ulog simbolican iz gore navedenih razloga! Đoković ti danas pobjeđuje Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted May 19, 2012 ..ne premišljo sam se između ta dva picka..pa sam ipak X2 dao!! da je FB u pitanju ovo bi bio "lajk" !! I to Veliki! ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted May 19, 2012 Đoković ti danas pobjeđuje Vidjet cemo, nadam se da nece, fedjo rijetko razocara Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted May 19, 2012 Nadam se da ce makar jedan igrac Chelsea toko 90 minuta uci u sesnaesterac Bayerna Za dati gol protivniku, ne treba niti ući u šesnaesterac. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 19, 2012 Ja odigro X2 na Chelski, kvota 2.10..malo precjenjeno!! ...htio sam još odigrati i Drogba daje gol na utakmici!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted May 19, 2012 E, da su riječi zlato, ti bi bio tajkun Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted May 19, 2012 100 zivota taj chelsea ima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted May 19, 2012 E ako bude tako, da Bog da izgubili 15:0 ili 15:1 DA je Bayern iskoristio sve kornere, vjerovatno bi i bio taj rezultat......... No ,ne broje se korneri na kraju! Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted May 19, 2012 (edited) Solidan dan za kladjenje..... West Ham, X2 na Chelsea i pobjeda Djokovica veceras. Jos ako Clippersi prodju bice vise nego dobar ucinak danas...... Laku noc! Edited May 19, 2012 by hsammer Quote Share this post Link to post Share on other sites
drakula 0 Posted May 19, 2012 Ajd na neki nacin mi je drago sta je Chelsea to osvojio...laku noc! pozzz Quote Share this post Link to post Share on other sites