micha 27 Posted May 21, 2012 Izmena Od sutra Izlazi - Euro Ulazi - Tvicenti Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 21, 2012 Od mene za danas ovo : Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 16:00 Naziv para: Kamaz Chelny - Fakel Voronezh Tip para: 1 Tečaj: 1.800 Ev. dobitak: 6.800 Ev. gubitak: 1.800 Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 21, 2012 Fudbal Irska 1. Vreme: 20:45 Derry City-Bray Wander. Tip: 1 Kvota: 1,60 Kladionica: SuperSport Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 21, 2012 još ništa od uplate nagrade za Michu..krajnje neprofesionalno i neozbiljno,šta drugo reći!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted May 21, 2012 (edited) još ništa od uplate nagrade za Michu..krajnje neprofesionalno i neozbiljno,šta drugo reći!! jos nisu uplatili video si njihov odgovor , izvinjenje i obecanje da ce uplatiti sad im poslao jos jedan mail sa podsetnikom da uplate , vikend je bio pa mozda zato Edited May 21, 2012 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 21, 2012 jos nisu uplatili video si njihov odgovor , izvinjenje i obecanje da ce uplatiti sad im poslao jos jedan mail sa podsetnikom da uplate , vikend je bio pa mozda zato Videćemo!! Fudbal Irska 1. Vreme: 20:45 Derry City-Bray Wander. Tip: 1 Kvota: 1,60 Kladionica: SuperSport eto i nešto bodova od mene!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 21, 2012 Videćemo!! Još ništa ne vidimo! eto i nešto bodova od mene!! I od mene ! Quote Share this post Link to post Share on other sites