Tuto Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 (edited) Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle). 01:05 - Baltimore Orioles - Boston Red Sox - Baltimore Orioles +2 - 1.490 01:05 - New York Yankees - Kansas City Royals - 1st Halfs (5 innings) New York Yankees +0.5 - 1.541 01:05 - Philadelphia Phillies - Washington Nationals - Philadelphia Phillies +2 - 1.469 01:05 - Pittsburgh Pirates - New York Mets - under 8 - 1.513 01:10 - Cincinnati Reds - Atlanta Braves - Cincinnati Reds +1.5 - 1.568 01:10 - Miami Marlins - Colorado Rockies - 1st Halfs (5 innings) Miami Marlins +0.5 - 1.441 01:10 - Tampa Bay Rays - Toronto Blue Jays - Tampa Bay Rays over 4 - 1.862 02:05 - Houston Astros - Chicago Cubs - Houston Astros over 3.5 - 2.050 02:10 - Milwaukee Brewers - San Francisco Giants - 1st Halfs (5 innings) Milwaukee Brewers +0.5 - 1.694 02:15 - St. Louis Cardinals - San Diego Padres - St. Louis Cardinals - 1.541 03:40 - Arizona Diamondbacks - Los Angeles Dodgers - Arizona Diamondbacks +1.5 - 1.483 04:05 - Oakland Athletics - Los Angeles Angels - Oakland Athletics +1.5 - 1.588 04:10 - Seattle Mariners - Texas Rangers - Seattle Mariners +2.5 - 1.444 Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove. Uspješan odabir! Edited May 22, 2012 by Tuto Quote
Crni Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Monday, May 21, 2012 Minute Maid Park (Houston, TX) 02:05, Houston Astros-Chicago Cubs(Total Runs), tip Under 7.5, @1.676, Pinnacle Sports, 7/10 Večeras se u Houstonu sastaju diviziski rivali domaći Astrosi i gostujući Cubsi... Jedno je gotovo sigurno a to je da će na kraju sezone oba tima zauzimati samo dno divizije jel im realno po kvalitetu to i pripada.Domaćin u zadnjih 10 mečeva ima 4-6 dok su gosti u lošijoj formi imaju 2-8 i čak 6 vezanih poraza ono što mene ipak privlači na ovom meču je igra na poene kojih se nadam da neće biti puno i ja ću se odlučiti na Under na ovom meču iz više razloga. Jedan od najvećih razloga su svakako večerašnji starteri na moundu za Astrose baca Bud Norris RHP | Record: 4-1 | ERA: 3.58 dok za Cabse Matt Garza RHP | Record: 2-1 | ERA: 2.58 oba pičera igraju sasvim dobro ove sezone a posebno su sajajni u zadnja tri starta Norris ima fantastičnih 3-0 i 0.47 ERU i Garza je odličan 1-0 1.45 ERA sjajne forme obojice koji su na zadnja 3 meča dopustili samo 4 rana. Nadam se da ni večeras neće dopustiti puno jel naspram sebe imaju prilično loše napade. I jedan i drugi tim imaju prilično slab lineup iako Hou. napad igra mnogo bolje nego što vredi ipak je to prilično skroman tim isto važi i za Cabse koji iako u svojim redovima imaju par dobrih hitera ali i oni su u lošoj formi posebno u zadnja tri meča gde su dali samo 6 ranova stim da sinoć nisu dali ni jedan. Uz sve to i tradicija njihovih duela ukazuje na mali rezultat ove sezone se još nisuz sastajali a prošle sezone na 10 mečeva čak na 8 je bilo manje poena od večerašnje granice. Uzimam večeras Under 7.5 jel sve mi ukazuje na to za malo manji ulog možete probati i under 7 kvota je još bolja a danas konstantno padaju kvote na Under na ovom meču mislim da je sa razlogom no videćemo... Quote
Crni Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Monday, May 21, 2012 PNC Park (Pittsburgh, Pa.) 01:05, Pittsburgh Pirates-New York Mets(Money Line), tip 2, @2.060, Pinnacle Sports, 4/10 Večeras se u Pittsburghu domaći Piratesi i gostujući Metsi... Oba tima su startovala dopsta solidno Pirati imaju 19-22 ali zahvaljujući jako lošoj seriji Cardinalsa od njih su samo 3 pobede dok su Metsi startovali još bolje imaju 22-19 i prvoplasirana Atlanta im beži 3½ pobede igraju dosta dobro i zasada su jedno od prijatnih iznenađenja. Na ovom meču iako su mi Pirati veoma simpatičan tim i često igram na njihovwe mečeve moraću da igram na ovom meču na Metse kvota je sjajna i mislim da vredi pokušati!!! Večeras na moundu okršaj dva levoruka pičera za Pirate Erik Bedard LHP | Record: 2-5 | ERA: 3.07 dok za Metse legendarni Johan Santana LHP | Record: 1-2 | ERA: 2.89 dva odlična pičera dok Bedard igra toplo hladno jednostavno ni blizu pičera koji je igrao nekad za Baltimor posle toga je promenio par klubova ali i imao velikih problema sa povredama koje su ga odvojile od terena više od godinu dana. O Santani netrebam puno trošiti reči iskusni 33 god. pičer koji baca punih 12 sezona u MLB-u i dosada je pokupio sva živa priznanja dovoljno je videti njegov učinak u karijeri 134-71 3.10 ERA a igrao je u ipak dva kluba koja nisu imala previše uspeha u tom periodu tako da njegova fantastična statistikas dobija još više na težini. Prošlu sezonu je celu propustio zbog povrede ali je pokazao ove da je spreman i da još puno može da pruži a i čelnici metsa su ga obavezali sa fantastičnom platom jel on mislim da je najplaćeniji od svih igrača u MLB-u ima fascinantnih $23,145,011 nadam se da bi mogao imati dobro veče posebno što je napad Pirata dosta neefikasan a i u karijeri ima odličnu statistiku protiv njih 2-2 1.96 ERA. Što se napada tiče dosta puta sam spominjao da imaju solidan napad ali nikako da proradi nadam se ni večeras da neće sa druge strane Metsi iako imaju problema sa povredama igraju odlično i prilično su efikasni večeras najavljeni tim Metsa .- 1. Andres Torres (S) CF 2. Justin Turner ® 2B 3. David Wright ® 3B 4. Scott Hairston ® LF 5. Lucas Duda (L) RF 6. Vinny Rottino ® 1B 7. Ronny Cedeno ® SS 8. Mike Nickeas ® C 9. Johan Santana (L) P Jednostavno mislim da Metsi ovde imaju šanse imaju prednost i u pičingu pa i u hitingu i po meni je ova kvota sjajna i uzimam pobedu Metsa u ovom meču.... Quote
Recommended Posts