Tuto Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 (edited) Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle). 01:05 - Baltimore Orioles - Boston Red Sox - under 10.5 - 1.662 01:05 - Cleveland Indians - Detroit Tigers - Detroit Tigers +1.5 - 1.524 01:05 - New York Yankees - Kansas City Royals - New York Yankees - 1.575 01:05 - Philadelphia Phillies - Washington Nationals - Washington Nationals +2 - 1.427 01:05 - Pittsburgh Pirates - New York Mets - New York Mets +1.5 - 1.538 01:10 - Cincinnati Reds - Atlanta Braves - Atlanta Braves - 1.833 01:10 - Miami Marlins - Colorado Rockies - Colorado Rockies +1.5 - 1.541 01:10 - Tampa Bay Rays - Toronto Blue Jays - over 7 - 1.524 02:05 - Houston Astros - Chicago Cubs - Houston Astros +1.5 - 1.476 02:10 - Chicago White Sox - Minnesota Twins - under 9.5 - 1.549 02:10 - Milwaukee Brewers - San Francisco Giants - 1st Halfs (5 innings) under 4 - 1.556 02:15 - St. Louis Cardinals - San Diego Padres - St. Louis Cardinals - 1.671 03:40 - Arizona Diamondbacks - Los Angeles Dodgers - under 10 - 1.725 04:05 - Oakland Athletics - Los Angeles Angels - Oakland Athletics +2.5 - 1.439 04:10 - Seattle Mariners - Texas Rangers - Texas Rangers - 1.645 Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove. Uspješan odabir! Edited May 23, 2012 by Tuto Quote
Crni Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Tuesday, May 22, 7:05 p.m. ET Yankee Stadium,( Bronx, New York ) 01:05,New York Yankees-Kansas City Royals(Handicap), tip New York Yankees -1.5, @2.260, Pinnacle Sports, 5/10 Večeras se u Bronxu sastaju domaći Yankeesi i gostujući Royalsi... Na sinoćnom meču je pobedio gost i to sa čak 6-0 i time još više produbio krizu domaćina. Prosto neverovatno je da su na dnu American League East divizije Yankeesi i Red Soxi nije to možda ni čudo kada se po0gleda lista povreda obe ekipe stim da je Boston u dobroj seriji a da Yankeesi u zadnjih 10 mečeva imaju 3-7 i čak tri vezana poraza. Najveći problem Yankeesa je pičing jel većina povreda je kod pičera dok je napad sa par povređenih ali ne nezamenjivih ali je veliki problem loša forma ali mislim da ako protiv nekog bi trebalo da prorade to je večeras. Za domaćina na moundu Phil Hughes RHP | Record: 3-5 | ERA: 5.23 svakako jedan od talentovanih pičera ali nikako da zaigra kako se od njega očekuje ali na zadnja tri meča odličan sa 2-1 2.75 ERA. Iako u karijeri nema sjajnu ERU protiv Royalsa ima pozitivan skor 3-1 6.08 ERA. Ove sezone sam ga gledao upravo u Kansasu kad je bacao sasvim solidno 6.2 inn. i primio 3 rana u ubedljivoj pobedi Yankeesa. Nadam se i večeras njegovoj dobroj partiji. Sa druge strane za Royalse na moundu stoji Luke Hochevar RHP | Record: 3-4 | ERA: 7.02 užasna sezona za njega iako je solidno krenuo trenutno u jako lošoj formi i u karijeri protiv Yankeesa ima jako loš skor 0-2 i čak 8.83 ERU. O napadima netrebam puno šta reći iako i Royalsi u svojim redovima imaju par dobrih udarača ipak je ogromna prednost na strani domaćina koji ima fantastičan ofanzivni sastav koji može i mora mnogo bolje da igra. Jednostavno sve je na strani domaćina sem forme ali moraju i oni da krenu mislim da je večeras idealna prilika. Uzimam pobedu domaćina u Hendikepu..... Quote
Crni Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Tuesday, May 22 Oriole Park at Camden Yards (Baltimore, Md.) 01:05, Baltimore Orioles-Boston Red Sox(Money Line), tip Boston Red Sox, @1.885, Pinnacle Sports, 6/10 Večeras je u Baltimoru na redu drugi meč u seriji diviziskih rivala između domaćih Oriolesa i gostujućih Red Soxa... Baltimor pomalo iznenađujuće na čelu divizije ali i objašnjavao sam da i Yan. i Red Soxi imaju velikih problema sa povredama i zato smatram da Baltimor iako ima 27-16 mislim kako sezona bude odmicala da će padati u formi dok od Red Soxa očekujem da igraju dobro iako oni i ovako su u odličnoj formi sa 8-2 na zadnjih 10 mečeva i tri vezane pobede polako se i stanje sa povredama popravlja iako i dalje ogroman broj igrača je povređen ali vrlo bitno vratio se sjajni Youkilis. Večeras na moundu sudar dva levoruka pičera za Bal. Brian Matusz LHP | Record: 3-4 | ERA: 5.36 dok za Red Soxe baca Felix Doubront LHP | Record: 4-1 | ERA: 4.09 mnogo bola forma i kvalitet je na strani Doubronta koji je na zadnja tri starta u sjajnoj formi. Što se nappada tiče Baltimor večeras bez par startnih udarača zbog povreda tako da tim izgleda ovako- 1. Robert Andino ® 2B 2. J.J. Hardy ® SS 3. Nick Markakis (L) RF 4. Adam Jones ® CF 5. Matt Wieters (S) C 6. Wilson Betemit (S) 1B 7. Chris Davis (L) DH 8. Steve Tolleson ® 3B 9. Xavier Avery (L) LF Dok Boston u ovom momentu možda i najjači mogući sastav- 1. Mike Aviles ® SS 2. Dustin Pedroia ® 2B 3. David Ortiz (L) DH 4. Adrian Gonzalez (L) RF 5. Kevin Youkilis ® 1B 6. Will Middlebrooks ® 3B 7. Jarrod Saltalamacchia (S) C 8. Daniel Nava (S) LF 9. Marlon Byrd ® CF Jednostavno mislim da su Red Soxi mnogo bliži pobedi večeras i uzimam pobedu Bostona... Quote
Recommended Posts