micha 27 Posted May 22, 2012 Stanje posle 22.5. samo prepisuj ovo sto igras na MTF-u i ima da ih oderes sad pa sad Ma ja to i igram i ovako. Samo što nemam hrabrosti da stavim neke veće uloge.Već ja to onako na kašičicu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 23, 2012 Eto od mene neka sica bodova sinoc,ali sve je to uzalud cini mi se,ovi sa kinfe se izgleda najeli nekih ludih gljiva i ne posustaju :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 23, 2012 (edited) Od mene za danas ovo: Fudbal AFC Cup Vreme: 14:45 Kelantan - Terengganu Tip: 1 Kvota: 2.15 Kladionica: Mozzart Edited May 24, 2012 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted May 23, 2012 Eto od mene neka sica bodova sinoc,ali sve je to uzalud cini mi se,ovi sa kinfe se izgleda najeli nekih ludih gljiva i ne posustaju :D a pogledaj juce koje gljive smo jeli , jos nisam hteo da rizikujem sa Aarau -3,5 kvotu 3.55 a bilo 7-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites