Petar91 2 Posted May 26, 2012 16:00, Osters-Varbergs, tip 1 @ 1.60, HL, 6/10 Svedska druga liga, susret devetog kola izmedu vodeceg Ostersa i devete ekipe Varbergsa (liga broji 16 klubova). E sad, naravno da je vodeca ekipa favorit u ovom susretu, a jos igra i na svom terenu. Ukupno imaju omjer 7-1-0, a kod kuce idealnih 4-0-0 uz gol razliku 10:4 - jedina su ekipa bez poraza u dosadasnjem dijelu prvenstva. Varbergs igra nekako osrednje zasad - imaju ukupnih 3-3-2... a u gostima 1-2-1 uz gol razliku 5:5. Medusobnih utakmica nema zabiljezenih u statistici pa evo da prijedem na formu ekipa. I tu je naravno Osters u boljem polozaju - u zadnjih pet prvenstvenih kola ostvarili su remi i 4 pobjede. Sa druge strane ekipa Varbergsa ima u zadnjih pet drugoligaskih kola 2 pobjede i 3 remija. Mislim da je ovdje sve zrelo za pobjedu domacina - vodeci su na ljestvici, u boljoj su formi, dobro igraju kod kuce i trebaju im nova tri boda pred svojim navijacima a odrze prednost ispred pratitelja Halmstada sa pet bodova manje. Takoder, ne cini mi se losa opcija da oba daju gol jer je Varbergs zadnje dvije utakmice odigrao 2-2, a i Osters kad pobjeduje zna primit barem jedan pogodak. Ali ipak, nekako mi je sigurnije pobjeda domacina. Sretno ! Quote Share this post Link to post Share on other sites